https://kolorline.hu/Csehországi tornával hangolt a szezonra a Vegyész

Csehországi tornával hangolt a szezonra a Vegyész

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Brünnben játszotta az idény előtti utolsó felkészülési mérkőzéseit Marek Kardos együttese. A tornán szlovák, cseh és osztrák csapatok ellen mérkőztek a kék-sárgák.

Az első találkozón a szlovákiai Nyitra volt az ellenfél, amelyet a tesztmérkőzések során már többször legyőzött a Barcika. Az első felvonásban azonban a Nyitra volt a jobb és már a szett elején magához ragadta a kezdeményezést. A végén hiába kapaszkodtak Toronyaiék, 25-21-re elveszítették a nyitó felvonást. A második szakaszban magára talált a VRCK és lendületes játékkal 25-20-ra hozta a második játszmát. A harmadik szettben Banai Máté brillírozott és 25-22-re hozták is a játszmát. A negyedik szakaszban villámrajtot vett a Kazincbarcika és 25-20-ra nyerte meg a játszmát, ezzel 3-1-re legyőzve a Nyitrát.

A következő mérkőzésen a cseh Brünn várt a barcikaiakra, az a csapat, amelyet legutóbb kétszer is legyőztek Szabó Dávidék. A házigazdák azonban most legerősebb összeállításukban léptek pályára és ezt a vendégek is megérezték. Az első szett gyorsan eldőlt, 25-15-re nyertek a csehek. A folytatásban sem tudott újítani a Vegyész, amelyet 25-19-re veszített el Kardos legénység. A harmadik felvonásban sem jött össze a barcikaiaknak a szettgyőzelem, a Brünn hozta a 3. felvonást 25-17-re, így 3-0-ra győzött.

A torna utolsó mérkőzésén kőkemény ellenfél az osztrák, de a német Bundesligában szereplő, és ott az elmúlt idényben harmadik helyen záró Innsbruck várt a Kazincbarcikára. A legerősebb összeállításában játszó osztrákok első két mérkőzésüket megnyerték, így most is győzelemre készültek. Az első felvonásban nem is kegyelmezett az Innsbruck, mely 25-13-ra hozta a szettet. A folytatásban már valamelyest szorosabban alakult az eredmény. A második felvonásban 25-19-re a harmadikban pedig 25-18-ra, összességében pedig 3-0-ra győzött az osztrák alakulat. A VRCK így egy győzelemmel és két vereséggel zárta a csehországi fellépését. A folytatásban szeptember 30-án Zágrábban szerepel a Közép-európai Kupában Marek Kardos együttese, majd másnap Pécsen szerepel bajnoki mérkőzésen. Az első kazincbarcikai fellépésre október 4-ig kell várni, amikor a Pénzügyőr ellen meccsel a VRCK a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk