https://kolorline.hu/A tekéseknél is elkezdődött a szezon

A tekéseknél is elkezdődött a szezon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai tekéseknél is elkezdődött a 2018-2019 éves szezon. A csapat idén a Szuperligában a 4. forduló után 2 győzelemmel és 2 vereséggel a középmezőnyben áll.

Az első fordulóban Szombathelyen játszottak a Balogunyom csapatával és 4,5-3,5 arányú győzelmet arattak. A második fordulóban hazai pályán fogadták a Répcelakot és 7-1-re kikaptak a két világbajnokkal felálló vendégektől. A harmadik fordulóban Szegedre látogattak és a tavalyi ezüstérmes 8-0-ra nyerte a mérkőzést. A negyedik fordulóban az Ajka látogatott hozzájuk, és jó játékkal 6-2 nyertek.
Egyénileg: Ander Tamás 626 fa, Csinyi Gábor 613 fa, Orosz István 577 fa, Búzás László 570 fa, Szabó Zoltán 568 fa, Ragályi Tamás 560 fa. 

További híreink

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk