https://kolorline.hu/Az élet iskolájában tanít

Az élet iskolájában tanít

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A könyvtári hét programsorozat egyik eseményeként Sütő Ágnessel találkozhatott a közönség a Mezey István Művészeti Központban október 4-én.

A közismert személyiség idén írónőként is debütált, hiszen megjelent a „Legyél tanuló az élet iskolájában! Ami az iskolai oktatásból kimaradt” című könyve.


Fotók: Zele Tímea

Pedagógusként, sportszervezőként, jógaoktatóként szinte nincs olyan ember Kazincbarcikán, aki ne találkozott volna vele személyesen, vagy közvetve ne ismerné őt. Mindenki tudja, hogy lehet rá számítani, bármilyen témában segítségére van a hozzá forduló embereknek. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatait és meglátásait vetette most papírra, összegyűjtve az élet fontos kérdéseit, amelyekre igyekszik választ adni a könyvében. Jótanácsaival és pozitív világszemléletével rádöbbenti az olvasót, hogy mindannyian magunk irányítjuk a sorsunkat. Ő pedig segít a saját életéből és az általa használt tanításokból hasznos és megfogadandó tanácsokat adni.

„Nem azok az életvezetők, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni abból, amijük van.”

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Haltelepítés és horgászati tilalom tavainkon

Dátum: 2024. máj 08. 17:17

Haltelepítés lesz május 9-én, csütörtökön tavainkon. Ezért péntek reggelig horgászati tilalom lesz érvényben a Csónakázó-tavon és a Herbolyai-tavakon.

Helyére került a Tour de Hongrie szobor az Attila úti körforgalomban

Dátum: 2024. máj 08. 06:29

A Tour de Hongrie kerékpárverseny kazincbarcikai fordulója előtt csak pár nappal elfoglalta második legnagyobb körforgalmunkat Szőke Gábor Miklós szobrászművész új, biciklist megformáló káprázatos műve. A nemzetközileg jegyzett alkotó felelős a városunk jelképeit jelentő unikornisért és oroszlánért, valamint a sárkányért is. Az új látványosság Kolorcity egyik jelentős „kapujába” került, és továbbgazdagítja a helyi rendkívüli vizuálisélmény-tárlatot.

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk