https://kolorline.hu/Negyevenéves a Székhely Óvoda

Negyevenéves a Székhely Óvoda

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Három napos programkavalkáddal ünnepelte fennállásának negyvenedik évfordulóját a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Székhely Óvodája a héten. A születésnapi ünnepség záróakkordjaként a kis ovisok adtak műsort október 5-én.



A Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia humoros műsorával kezdődött az ünnepség az intézmény udvarán.






Fotók: Zele Tímea

Az interaktív produkciót követően Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere köszöntötte az apróságokat, az óvodapedagógusokat, a szülőket és a meghívott vendégeket, majd a helyi képviselő-testület tagjaival és az óvodai vezetőivel születésnapi tortákat és ajándékokat nyújtott át az ovisoknak.



Az ünnepség a Székhely Óvoda épületében folytatódott, ahol Kálmán Judit tagóvoda-vezető mondott beszédet, amelyben felelevenítette az elmúlt éveket és megköszönte kollégái áldozatos munkáját.


A képen: Kálmán Judit tagóvoda-vezető

Ezt követően a kis tehetségek mutatkoztak be: elsőként ritmikus gimnasztikával varázsolták el a vendégeket a gyerekek, de volt népdal, vers és tánc is.



Az intézmény fennállásának negyvenedik évfordulója kapcsán kiállítás is nyílt, amelyen régi fényképek, játékok és könyvek láthatóak, valamint különféle hangszerek is. Ezen a héten a kicsik megünnepeltek a zene világnapját, az óvoda udvarán tartottak egy rendkívül jó hangulatú Foci-kupát és a szülőkkel együtt kerékpártúrán is részt vettek.



További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 08. 22:33

Közlekedési információkkal és autóbusz-menetrend frissítéssel! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Haltelepítés és horgászati tilalom tavainkon

Dátum: 2024. máj 08. 17:17

Haltelepítés lesz május 9-én, csütörtökön tavainkon. Ezért péntek reggelig horgászati tilalom lesz érvényben a Csónakázó-tavon és a Herbolyai-tavakon.

Helyére került a Tour de Hongrie szobor az Attila úti körforgalomban

Dátum: 2024. máj 08. 06:29

A Tour de Hongrie kerékpárverseny kazincbarcikai fordulója előtt csak pár nappal elfoglalta második legnagyobb körforgalmunkat Szőke Gábor Miklós szobrászművész új, biciklist megformáló káprázatos műve. A nemzetközileg jegyzett alkotó felelős a városunk jelképeit jelentő unikornisért és oroszlánért, valamint a sárkányért is. Az új látványosság Kolorcity egyik jelentős „kapujába” került, és továbbgazdagítja a helyi rendkívüli vizuálisélmény-tárlatot.

Indul a vízijátékshow Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 07. 22:54

Május 8-tól ismét élvezhető lesz a víz, a fény és a zene fantasztikus összjátékát kínáló szökőkút vízijátékshow-ja a kazincbarcikai Fő téren. A tavaszi menetrend szerint péntektől vasárnapig csodálható majd meg a látványosság, ami újításokban sem szűkölködik majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk