https://kolorline.hu/Nem csak húszéveseké a világ

Nem csak húszéveseké a világ

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nyugdíjas pedagógus találkozó a Szaléziben

Nyugdíjas pedagógus találkozót tartottak ma a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 37-es tantermében október 9-én.

Fotón: Petróczi Gábor, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium igazgatója 

Az eseményre az anno Ságvári Endre Gimnázium néven működő iskola pedagógusait várták. A megjelenteket Petróczi Gábor, az iskola igazgatója köszöntötte, majd néhány percben beszámolt az intézmény jelenlegi helyzetéről, feladatairól, a jövőben várható eseményekről. Ezt követően az iskola énekkara több dallal is mosolyt csalt a pedagógusok arcára. A „Nem csak a húszéveseké a világ” című dalt már közösen énekelték a tanteremben.

Versben sem volt hiány, hiszen az iskola diákjai mellett Bolacsek László, az iskola volt tanulója és pedagógusa is szórakoztatta a megjelenteket.

Fotón: Bolacsek László az iskola pedagógusa

Fotók: Kovács Loretta

A ”tanári kar” házi feladatot is kapott, hiszen „Üzenet egykori iskolámba” címmel mindenki elmondhatta gondolatait. A vidám hangulatú találkozó beszélgetéssel, közös emlékek felelevenítésével folytatódott.

További híreink

Rapid szoboravató a körforgalomban

Dátum: 2024. máj 11. 22:03

Gyors, de annál látványosabb avatója volt Szőke Gábor Miklós szobrászművész legújabb alkotásának Kazincbarcikán. A Tour de Hongrie kerékpáros szobor az Attila úti körforgalomban suhan, és a verseny 3. szakaszának rajtja előtt adták át hivatalosan.

Elismerésben részesült a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője

Dátum: 2024. máj 11. 09:00

Vincze Csaba nyugalmazott alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságért díjat kapta meg. A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője szakmai munkájának támogatásáért vehette át az elismerést.

A zöldből a Kékesbe: Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 3. szakasza

Dátum: 2024. máj 10. 18:26

A 2024-es Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárfutam öt napjából ismét kettőn lehetett dicső versenyhelyszín városunk. A leghosszabb, 180 kilométeres harmadik táv a kazincbarcikai Fő téren kezdődött. A büszkén zöld városunkból kiszaladó utak egyik legszebbikén, szintén dús zöldön át haladtak a szívós versenyzők egészen a Kékestetőig.

A mentőket ünnepelték Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 10. 15:06

Magyarországon a mentők „születésnapja” május 10., mivel 1887-ben ezen a napon kezdte meg működését a Budapesti Önkéntes Mentő Egyesület. A jeles nap alkalmából Kazincbarcikán is elismerésben részesültek az életmentésben élenjáró mentők.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk