https://kolorline.hu/Vendégségben is nyertek a hazaiak

Vendégségben is nyertek a hazaiak

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A VRC Kazincbarcika 3-1-re nyert a MAFC-BME vendégeként a férfi röplabda NB I A-csoportjának 2. fordulójában.

Az eseménynek a budapesti Folyondár Sportközpont adott otthont.
A házigazda MAFC és VRCK a szett elején fej-fej mellett haladtak, majd összeállt a barcikai blokk, és egye jobban védekeztek a kék-sárgák. A csapatmunkának köszönhetően a VRCK magabiztosan nyerte a kezdést. (16-25, 0-1)

A folytatásban hosszú labdajátékokat láthattak a nézők, miközben a MAFC -nak sikerült felzárkóznia, de még mindig a borsodiak vezettek. (19-25, 0-2).
A térfélcserét követően a MAFC csapata két pontos előnyre tett szert, majd a barcikaiak három pontot is szereztek egymás után, a szettet azonban a házigazdák nyerték. (25-23, 1-2)

A negyedik szettben magabiztosan játszott Kazincbarcika, és így újabb három ponttal gazdagodott a csapat. (17-25, 1-3).
A VRCK legközelebb október 17-én, Szalonikiben lép pályára a Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának visszavágóján, majd október 21-én a Calcit Kamnikot fogadja a Közép-európai Kupában.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Dátum: 2024. ápr 21. 17:50

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk