https://kolorline.hu/Posztumusz fotógaléria Viszoczky Sándor emlékére

Posztumusz fotógaléria Viszoczky Sándor emlékére

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Viszoczky Sándor emlékének tiszteletére, október 17-én, posztumusz fotókiállításnak adott helyet a Gimi Galéria. A tárlat november 12-éig tekinthető meg.

Egy rendkívül sokrétű személyiség munkásságától búcsúzhattak el azok az érdeklődők, barátok és családtagok, akik részt vettek a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban rendezett fotókiállítás megnyitóján. Elsőként Petróczi Gábor, az iskola igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd ezt követően Szlanyina Tímea, 12. osztályos tanúló zongorajátékát hallgatták meg az érdeklődők. Dr. Csontos Jánosné, a művész egyik közeli barátja megnyitó beszédében megosztott néhány gondolatot a szerző munkásságáról, valamint személyiségének sokrétűségéről.

- Sokoldalú emberként ismerte mindenki Viszczky Sándort. Lokálpatrióta volt, bányász szakmabeli kötődésekkel. Népművelőként több programot is szervezett mely eseményekkel mindenkit megtudott szólítani. Változatos érdeklődését és sokoldalúságát az otthonában megtalálható saját kézzel faragott székek, asztalok a mai napig is megtestesítik. Kreativitását az általa készített képek tükrözik a legjobban.

A kiállításon a különböző évszakokban készült tájképeket, természetfotókat, egészen a valósággal játszadozó, szinte már optikai csalódással felérő munkákat láthat a nagyérdemű november 12-éig. 

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk