https://kolorline.hu/Álnyomozókat lepleztek le a barcikai rendőrök

Álnyomozókat lepleztek le a barcikai rendőrök

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Többszázezer forintot csalt ki egy gyanútlan kazincbarcikai idős hölgytől az a három fős bűnbanda, akik nemlétező rendőri eljárásokra hivatkozva keresték meg áldozatukat és felajánlották „segítségüket”.

Az ügy két fő gyanúsítottja, egy 70 és 45 éves helyi nő, akik 55 éves férfi társukkal szövetkezve 2018 júliusától október végéig négy alkalommal, összesen több mint hatszázezer forintot csaltak ki egy 69 éves nőtől.

A gyanúsítottak 2018 júliusától október végéig négy alkalommal keresték meg áldozatukat és „perköltségre” hivatkozva, több mint hatszázezer forintot csaltak ki az idős nőtől.
A sértettet „nyomozói előadóként” bemutatkozó álrendőr kereste meg és közölte, hogy vele szemben eljárást indított a hatóság, az ügy azonban megszüntethető, amennyiben befizeti az eddigi eljárás költségeit. A megtévesztett idős nő végül négy különböző alkalommal fizetett a bandának, egészen addig amíg a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai le nem csaptak rájuk és elindították ellenük, a már nagyon is valódi eljárást.

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.