https://kolorline.hu/Újra győztek az Ördögök

Újra győztek az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi futsal NB II keleti csoportjában Berettyóújfalu együttesét fogadta a Kazincbarcikai Ördögök SE. A Kőrösi tanítványok hátrányból fordítva arattak 2 gólos sikert.

A Nyírbátor elleni 6-2-es győzelem után abban reménykedtek az ezúttal is hazai pályán játszó Ördögök, hogy újra „bezsebelik” a 3 pontot. Erre minden okuk megvolt, hiszen a vendég Berettyóújfalu eddig gyengélkedett a bajnokságban, 1 győzelme mellett hétszer vesztesen hagyta el a pályát. Ezen a találkozón meglepetésre az alföldiek kezdtek jobban, és 5 perc játék után 2-0-ra vezettek. Az Ördögök azonban Fekete és Benke góljával egyenlítettek. Az első 20 perc vége előtt azonban jött az újabb vendéggól és 3-2-re ismét a Berettyóújfalu vezetett.

A második játékrészben alaposan bekezdett a Barcika. Komlósi egy perc elteltével egyenlített, majd Fekete duplája után helyreállt a rend, és 5-3-ra már a házigazdák vezettek. Magára talált a vendéglátó és sokkal jobban játszott, mint az első félidőben. Az alföldiek mindent megpróbáltak, hogy sikerüljön az egyenlítés, de a házigazdák jól védekeztek. 9 perccel a vége előtt ugyan még 5-4-re felzárkózott a vendég csapat, de a végén Balogh hajrágólja eldöntötte a 3 pont sorsát. Az Ördögök 6-4-re nyertek és 13 ponttal a 7. helyen állnak a bajnokságban. Kőrösi Gábor tanítványai lapzártánk után november 7-én Magyar Kupa mérkőzést játszanak a Veszprém ellen hazai pályán, majd november 12-én hétfőn Csengeren már bajnoki találkozón lépnek pályára.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk