https://kolorline.hu/Megállíthatatlan a KBSC

Megállíthatatlan a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga hétközi, 16. fordulójában Siófokon lépett pályára a Gálhidi csapat. A Kazincbarcika ugyan hátrányba került, de végül 5 gólt szerezve győzött.

KolorKözösségElőzetesen nem ígérkezett könnyűnek a barcikaiak siófoki fellépése, hiszen Oltean és Lukács sárga lapok, míg Krausz sérülés miatt hiányzott. Az meg csak még jobban nehezítette a vendégek sorsát, hogy a Balaton-partiak igen korán, már a 9. percben gólt szereztek Medgyes révén. Ezután a KBSC rendezte sorait, és a maga javára fordította az eredményt. Tóth a 24. percben egyenlített, majd Olasz duplájával már kétgólos vendég vezetésnek tapsolhatott maroknyi barcikai szurkoló. A félidőben így már 1-3-at mutatott az eredményjelző, és érett a kék-sárgák újabb győzelme.

A második 45 percben továbbra is támadó felfogásban játszottak Kanalosék és hiába cserélt kettőt is a szünetben a siófoki tréner Mihalecz István, csapatán nem látszott a gólratörő játék. A pihenő után egyébként is gyorsan jött Tóth második gólja, és ekkor már a „fellegekben jártak” a vendég drukkerek. A Siófok nem tudott mit kezdeni a Kazincbarcika jó védekezésével, igaz sokat nem is veszélyeztettek a házigazdák. A vendéglátók Zamostny révén büntetőt is hibáztak, a másik oldalon viszont Fótyik 11 perccel a vége előtt bevágta a tizenegyest. A KBSC győzelme még ilyen arányban is megérdemelt, hiszen sokkal többet tett a sikerért, mint riválisa. Gálhidi György együttese immár 26 pontos és a 6. helyen áll a bajnokságban. A Kazincbarcika legközelebb november 11-én vasárnap fél kettőtől Csákvár csapatát fogadja Putnokon.

További híreink

Az utánpótlás hétvégi eredményei

Dátum: 2019. márc 24. 21:00

KBSC utánpótlás eredmények / U 19, U 17, U 15, U 14, /

Léböjt: egészséges vagy sem?

Dátum: 2019. márc 24. 12:15

Tavasz közeledtével sokakban felmerül az igény, hogy belevágjanak egy léböjt kúrába.

Motivációs nap - Kazincbarcika 100

Dátum: 2019. márc 23. 18:33

Motivációs napot tartott az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub, illetve a Kazincbarcika Város Kommunális és Kulturális Fejlődéséért Alapítvány a Mezey István Művészeti Központban március 23-án tíz órától.

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Dátum: 2019. márc 23. 18:00

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Bódi Ilona Emlékversenyt március 23-án a felújított Kazincbarcikai Sportközpont Tornacsarnokában.

Programajánló

Anyák napi ajándékkészítés

Kazincbarcika

Simon Balázs festő kiállítása a Mezey Művészeti Központban

Kazincbarcika

Rádió Top! Új hangszínben!

Kazincbarcika

Színes Folt Klub

Kazincbarcika

Rajz szakkör

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk