KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Megállíthatatlan a KBSC

Megállíthatatlan a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga hétközi, 16. fordulójában Siófokon lépett pályára a Gálhidi csapat. A Kazincbarcika ugyan hátrányba került, de végül 5 gólt szerezve győzött.

KolorKözösségElőzetesen nem ígérkezett könnyűnek a barcikaiak siófoki fellépése, hiszen Oltean és Lukács sárga lapok, míg Krausz sérülés miatt hiányzott. Az meg csak még jobban nehezítette a vendégek sorsát, hogy a Balaton-partiak igen korán, már a 9. percben gólt szereztek Medgyes révén. Ezután a KBSC rendezte sorait, és a maga javára fordította az eredményt. Tóth a 24. percben egyenlített, majd Olasz duplájával már kétgólos vendég vezetésnek tapsolhatott maroknyi barcikai szurkoló. A félidőben így már 1-3-at mutatott az eredményjelző, és érett a kék-sárgák újabb győzelme.

A második 45 percben továbbra is támadó felfogásban játszottak Kanalosék és hiába cserélt kettőt is a szünetben a siófoki tréner Mihalecz István, csapatán nem látszott a gólratörő játék. A pihenő után egyébként is gyorsan jött Tóth második gólja, és ekkor már a „fellegekben jártak” a vendég drukkerek. A Siófok nem tudott mit kezdeni a Kazincbarcika jó védekezésével, igaz sokat nem is veszélyeztettek a házigazdák. A vendéglátók Zamostny révén büntetőt is hibáztak, a másik oldalon viszont Fótyik 11 perccel a vége előtt bevágta a tizenegyest. A KBSC győzelme még ilyen arányban is megérdemelt, hiszen sokkal többet tett a sikerért, mint riválisa. Gálhidi György együttese immár 26 pontos és a 6. helyen áll a bajnokságban. A Kazincbarcika legközelebb november 11-én vasárnap fél kettőtől Csákvár csapatát fogadja Putnokon.

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk