https://kolorline.hu/Megállíthatatlan a KBSC

Megállíthatatlan a KBSC

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga hétközi, 16. fordulójában Siófokon lépett pályára a Gálhidi csapat. A Kazincbarcika ugyan hátrányba került, de végül 5 gólt szerezve győzött.

KolorKözösségElőzetesen nem ígérkezett könnyűnek a barcikaiak siófoki fellépése, hiszen Oltean és Lukács sárga lapok, míg Krausz sérülés miatt hiányzott. Az meg csak még jobban nehezítette a vendégek sorsát, hogy a Balaton-partiak igen korán, már a 9. percben gólt szereztek Medgyes révén. Ezután a KBSC rendezte sorait, és a maga javára fordította az eredményt. Tóth a 24. percben egyenlített, majd Olasz duplájával már kétgólos vendég vezetésnek tapsolhatott maroknyi barcikai szurkoló. A félidőben így már 1-3-at mutatott az eredményjelző, és érett a kék-sárgák újabb győzelme.

A második 45 percben továbbra is támadó felfogásban játszottak Kanalosék és hiába cserélt kettőt is a szünetben a siófoki tréner Mihalecz István, csapatán nem látszott a gólratörő játék. A pihenő után egyébként is gyorsan jött Tóth második gólja, és ekkor már a „fellegekben jártak” a vendég drukkerek. A Siófok nem tudott mit kezdeni a Kazincbarcika jó védekezésével, igaz sokat nem is veszélyeztettek a házigazdák. A vendéglátók Zamostny révén büntetőt is hibáztak, a másik oldalon viszont Fótyik 11 perccel a vége előtt bevágta a tizenegyest. A KBSC győzelme még ilyen arányban is megérdemelt, hiszen sokkal többet tett a sikerért, mint riválisa. Gálhidi György együttese immár 26 pontos és a 6. helyen áll a bajnokságban. A Kazincbarcika legközelebb november 11-én vasárnap fél kettőtől Csákvár csapatát fogadja Putnokon.

További híreink

Asztalitenisz Diákolimpia Körzeti Döntő Kazincbarcikán

Dátum: 2018. nov 19. 16:20

Az Asztalitenisz Diákolimpia kapcsán rendeztek körzeti döntőt November 19-én a Kazincbarcikai Sportközpontban.

Tűz a Hámán Katón

Dátum: 2018. nov 18. 16:12

Egy önkormányzati tulajdonú lakás kiégett, több pedig megrongálódott Kazincbarcikán november 18-án délután.

Régi adósság a Fő tér felújítása

Dátum: 2018. nov 18. 14:20

Az 1979-ben átadott Fő tér korszerűsítését, a mai kor követelményeihez igazodó megszépítését régóta terveztük – emelte ki Szitka Péter polgármester. A meglévő járdák új burkolatot kaptak, valamint új sétányokat alakítottak ki.

Jubileumi díjátadó a szociális munka napja alkalmából

Dátum: 2018. nov 18. 08:06

Díjátadó gálaműsorral egybekötött ünnepségen köszöntették a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ egykori és jelenlegi dolgozóit a Szociális Munka Napja alkalmából a város vezetői.

Programajánló

Turay Ida Színház: Égben maradt repülő

Kazincbarcika- Egressy Béni Művelődési Központ

Színházi évad 2018/2019

Kazincbarcika

60 alkotó év

Kazincbarcika

Legyél Te is Szuperhős

Ózd - Nemzeti Filmtörténeti Élménypark

XII. Krumplis Lángos Fesztivál

Bánhorváti - Tornacsarnok és környéke

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk