https://kolorline.hu/Jubileumi díjátadó a szociális munka napja alkalmából

Jubileumi díjátadó a szociális munka napja alkalmából

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jubileumi ünnepségen köszöntették a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ egykori és jelenlegi dolgozóit a Szociális Munka Napja alkalmából a város vezetői.

A fennállásának idén 25. évfordulóját ünneplő intézmény dolgozóit a hagyományokhoz híven, közös megnyitó beszédben köszöntötte Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és István Zsolt, az intézmény igazgatója, a november 16-án, az Egressy Béni Művelődési Központban tartott rendezvényen.  


Fotók: Kovács Loretta 

„A szociális munka és az ebben a szegmensben dolgozó emberek fontosságát nehéz lenne egy szóval körülírni, ők azok az emberek akik egész életünkben a kisgyermekkortól az idősebb korig mellettünk vannak és segítik az életünket. Kitartásuk példátlan, munkájukat pedig fáradhatatlanul, kimagasló szaktudással és mindig mosollyal az arcukon  végzik. Remélem hogy minden kedves jelenlévő jól fogja magát érezni a rendezvényen, hiszen ez a nap értük van, és róluk szól.”

Ezt követően István Zsolt, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központigazgatója és Szabóné Zsuponyó Ágnes igazgatóhelyettes adta át az igazgatói dicséretben részesülő dolgozók tárgyjutalmát. Az idén a központ 14 dolgozója vehette át az egész évi teljesítményért kiosztott kitüntetést.

  1. Bakos Józsefné, a Házi Segítségnyújtás szociális gondozó-ápolója
  2. Csordásné Vincze Ágnes, a Központi Irányítás könyvelője
  3. Gulyásné Szabolcsik Ibolya, az I. Sz. Bölcsőde kisgyermeknevelője
  4. Hankusz Beáta Krisztina, az Időskorúak Gondozóháza vezető ápolója
  5. Hegedűs Attiláné, az I. Sz. Bölcsőde kisgyermeknevelője
  6. Kovács Ottóné, a II. Sz. Bölcsőde kisgyermeknevelője
  7. Nagy János, a Létesítményüzemeltető Csoport burkoló-karbantartója
  8. Polecskó Emese, a Fogyatékos Személyek Nappali Ellátása intézmény szociális gondozója
  9. Rontó Ilona, a Házi Segítségnyújtás szociális gondozó-ápolója
  10. Sándorné Üveges Edina, a II. Sz. Idősek Otthona gazdasági ügyintézője
  11. Szerafi Tamásné, az I. Sz. Idősek Otthona szociális gondozó-ápolója
  12. Tóth Imréné, a II. Sz. Bölcsőde kisgyermeknevelője
  13. Váradi Attiláné, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szociális segítője
  14. Vincze Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ esetmenedzsere

A jubileumi év alkalmából a jelenlegi dolgozók mellett megemlékeztek azokról a korábbi vezetőkről, és nyugalmazott dolgozókról is, akik az elmúlt 25 évben meghatározó szerepet töltöttek be a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központban vagy annak jogelőd intézményeinek életében, de időközben már nyugdíjba mentek.

  1. Csősz Béláné, az intézmény korábbi igazgatója.
  2. Karikás Lajosné, az intézmény korábbi stratégiai igazgató-helyettese.
  3. Bucsai Irma, az Időskorúak Gondozóházának nyugalmazott intézményegységvezetője.
  4. Burján Attiláné, az Idősek Klubja nyugalmazott intézményegység-vezetője.
  5. Jánosdeák Lászlóné, nyugalmazott bölcsődevezető.
  6. Kálmán Lászlóné, az Idősek Klubja nyugalmazott intézményegység-vezetője.
  7. Nagy Bélá, az egykori Karbantartó Csoport nyugalmazott intézményegységvezetője.
  8. Simkó Jánosné, nyugalmazott bölcsődevezető.
  9. Szentpéteri Sándorné, nyugalmazott bölcsődevezető.
  10. Takácsné Haszon Jolán, az 1. Számú Idősek Otthona nyugalmazott intézményegység-vezetője.

Az egykori vezetők, egy-egy különleges oklevelet vehettek át, melyet a városban élő grafikus művész, Hegedűs János újragondolt intézményi logója díszített.

A Kazincbarcika Város Önkormányzata által 2009-ben alapított Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért díjat, mellyel a központ a szociális ellátás területén több éve kiemelkedő színvonalú szakmai munkát végző dolgozóját jutalmazzák, az idén Koleszár Istvánné, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ gazdaságvezetője kapta.

„Koleszár Istvánné, Lenke Sajószentpéteren született. A Ságvári Endre Gimnáziumban érettségizett, majd a Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolában pénzügyi ügyintéző, képesített könyvelő végzettséget szerzett. 2002-ben a Nyíregyházi Főiskolán, gazdálkodási szakon, közigazgatási szakirányon folytatta tanulmányait.
Közel 20 éve dolgozik a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központban, illetve annak jogelődjeiben. Kiválóan ismeri az intézmény életét, pénzügyi kérdéseit, folyamatosan továbbképzéseken és egyéb kurzusokon vesz részt. Nyugalmával, higgadtságával rengeteg ellenőrzésen segítette át a központot, munkájában precíz, gondos, legendás segítőkészségének hála, mind kollégáival és az ügyfeleivel nagyon jó kapcsolatot ápol.”
A program végéhez közeledve egy zászlóátadásra is sor került, ahol az eddig jól megszokott logót a Folt Hátán Folt Klub, valamint a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közös munkájának jegyében újragondolták és Kriston Eszter grafikus tervei alapján megújítottak. Az új lobogót István Zsolt igazgató úr és Szabóné Zsuponyó Ágnes igazgatóhelyettes-asszony vette át Pácz Jánosnétól és Gyenes Imrénétől, akik nagy örömmel készítették el zászlót.

A díjátadót követően Kasza Tibor és zenekara szórakoztatta a díjazottakat és az intézmény dolgozóit.

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk