https://kolorline.hu/A Csákvár elleni kudarc után Győrben javítana a KBSC

A Csákvár elleni kudarc után Győrben javítana a KBSC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcika a labdarúgó NB II Merkantil Bank Liga hétvégi fordulójában Győrben lép pályára. Gálhidi György tanítványai a Csákvár elleni hazai vereség után javítani szeretnének.

 

A bajnoki szünetben volt idő a regenerálódásra, hiszen az utóbbi időszakban a hétközi bajnokik és a kupa mérkőzés miatt szerda-vasárnap ritmusban játszottak a kék-sárgák. A KBSC a legutóbbi Csákvár elleni hazai vereség után is megtartotta a bajnokságban a 6. helyet. A Magyar Kupától való búcsú sem törte meg a barcikai együttest, mert így teljes mellszélességgel koncentrálhatnak a bajnoki szereplésre. Somodiék következő fellépése idegenben lesz, méghozzá az NB I-be vágyó Győr otthonában. A kisalföldi együttes a táblázaton a Kazincbarcikától 3 ponttal lemaradva 26 egységgel a 10. helyen áll. A zöld-fehérek még nem adták fel feljutási reményüket, de hátrányuk a jelenleg 2., még NB I-t érő helytől 12 pont. A győriek legutóbbi 5 mérkőzésükön 7 pontot szereztek, legyőzték 2-0-ra a Soroksárt és 1-0-ra a Balmazújvárost. A dunántúli együttes 2-2-es döntetlen eredményt ért el a Vác ellen és a Gyirmóttól 2-1-re a Dorogtól 4-3-ra kapott ki.

A KBSC esetében a legutóbbi 5. forduló mérlege sokkal kedvezőbb. A kék-sárgák ugyan 3-2-es vereséget szenvedtek a Csákvártól, de 5-1-re nyertek Siófokon, hazai pályán 2-1-re nyertek a Vasas ellen, és ugyanilyen arányban győztek a Monor ellen idegenben is. Kanaloséknak egy döntetlenjük is volt a legutóbbi bajnoki mérkőzések során a Zalaegerszeg ellen értek el 1-1-es eredményt, így összesen 10 pontot gyűjtöttek be.

A győrieknél Tajthy Tamás begyűjtötte 5. sárgalapját a legutóbbi fordulóban, így ő nem áll Király József vezetőedző rendelkezésére. A Kazincbarcikánál eltiltott játékos ugyan nincs, de kérdéses, hogy a sérültek állapota mennyire javul vasárnapig. Gálhidi György ennek függvényében dönt arról kik veszik fel a harcot a Győr otthonában. A Kazincbarcika győri fellépésére november 25-én vasárnap délután 1 órától kerül sor az ETO Stadionban.

További híreink

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk