https://kolorline.hu/Mikulás Kupa a kézilabda megünnepléséért

Mikulás Kupa a kézilabda megünnepléséért

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Mikulás Kupát szervezett a Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület december 2-án a Don Bosco Sportközpontban.

Mikulás Ünnepség

Ismét ellátogatott a Mikulás a Don Bosco Sportközpontba, ugyanis mint minden évben idén is megrendezte a KKSE a hagyományos Mikulás Kupáját. Kicsit azonban rendhagyónak is mondható az idei esemény, ugyanis eddig más egyesületek csapatait hívták meg a tornára, idén viszont a saját gyermekeiknek lett kimondottan megszervezve a program.


Fotók: Zele Tímea

Az esemény reggel 9 órakor kezdődött és egészen a délutáni órákig tartott. A tíz év alattiak kétszer 8 perces, az idősebbek pedig kétszer 15 perces mérkőzéseket játszottak egymással. Az eseményen melyen a kézilabdát ünneplik egészen a nyolcévestől a tizenhárom éves korosztályig mérkőztek meg egymással a fiatalok. A szervezők szerették volna, ha a 14 és 15 évesek, valamint az ifjúsági csapattagok is jelen lehetnek az eseményen, viszont ők mérkőzésre utaztak a torna idején, de így is közel száz fiatal mozgathatta meg magát az rendezvénynek köszönhetően.

Idén a szülőknek is készült az egyesület egy kis szórakozással, ők is megmérethették magukat különféle megpróbáltatásokkal melyek természetesen a kézilabdához kapcsolódnak, így alkalmuk nyílt például kipróbálni a kapura dobást, vagy a büntetők elvégzését.

Természetesen minden gyermeket, beleértve azokat is akik nem lehettek jelen az eseményen más elfoglaltság miatt, megajándékozott a Mikulás egy-egy csomaggal a sportban való tevékenységükért cserében.

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk