https://kolorline.hu/Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

December másodikán a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium volt az otthona a Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen nevezetű projekt következő állomásának. A téma ezúttal a Mikulás-köszöntő volt.

Mikulás

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közös összefogásában létrehozott Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen projekt. December 2-án a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium adott otthont a Mikulás-köszöntő színes vasárnapnak, ami a „Jöjj el kedves télapó!” elvnevezést viselte. Itt az idősek és a gyermekek is egy nagyon kellemes napot tölthettek el együtt, egy mondhatni korai Mikulás-ajándéknak köszönhetően.


Fotók: Zele Tímea

Egy rendkívül változatos és érdekes programsorozat várta az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt. A program az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör interaktív rajzórájával kezdődött, majd ezt követte az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub kézműves játszóháza. A későbbiekben a tornateremben a Flash Táncstúdió Mikulás-táncát csodálhatták meg a vendégek, majd pedig a Csiribiri Együttes zenés műsora zárta a programot.

A gyerekek és a felnőttek is rendkívül élvezték a nagyon változatos eseménysorozatot, melyben a több mint száz érdeklődő megtalálhatta a nap folyamán azt a programot vagy programokat, amiket közösen élvezhet a többiekkel, ezzel is építve a Hámán Kató közösségét.

További híreink

A háromszoros kupagyőztes Németh Szabolcs edzőként folytatja tovább

Dátum: 2019. máj 19. 13:50

A hatvankilencszeres magyar válogatott röplabdázó a Fatum-Nyíregyháza kispadján

Fiatal sakkosok a Mezeyben

Dátum: 2019. máj 18. 11:58

III. Kolorcity Open címmel egyéni és csapat utánpótlás sakkversenyt szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sakkszövetség és Kazincbarcika Város Önkormányzata május 18-án a Mezey István Művészeti Központban.

Figyelem! Csalók járják a várost - pénzt kérnek, radiátorcserét ígérnek

Dátum: 2019. máj 16. 13:58

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Kazincbarcikán zöld munkaruhában csalók járják a várost, akik szolgáltatónak adják ki magukat.

Elmaradt a pontszerzés

Dátum: 2019. máj 15. 15:29

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 37. fordulójában az ETO FC Győr együttesét látta vendégül a Kazincbarcika.

Programajánló

Kassai Thália Színház: A Montmartre-i ibolya

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Porfogó

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Somodi-Hornyák Szilárd: "Porfogó" kiállítás

Kazincbarcika

Gyere és fuss velünk a sérült gyermekekért!"

Sajóbábony

III. Fitness Day Kazincbarcika

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk