https://kolorline.hu/Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

December másodikán a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium volt az otthona a Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen nevezetű projekt következő állomásának. A téma ezúttal a Mikulás-köszöntő volt.

Mikulás

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közös összefogásában létrehozott Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen projekt. December 2-án a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium adott otthont a Mikulás-köszöntő színes vasárnapnak, ami a „Jöjj el kedves télapó!” elvnevezést viselte. Itt az idősek és a gyermekek is egy nagyon kellemes napot tölthettek el együtt, egy mondhatni korai Mikulás-ajándéknak köszönhetően.


Fotók: Zele Tímea

Egy rendkívül változatos és érdekes programsorozat várta az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt. A program az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör interaktív rajzórájával kezdődött, majd ezt követte az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub kézműves játszóháza. A későbbiekben a tornateremben a Flash Táncstúdió Mikulás-táncát csodálhatták meg a vendégek, majd pedig a Csiribiri Együttes zenés műsora zárta a programot.

A gyerekek és a felnőttek is rendkívül élvezték a nagyon változatos eseménysorozatot, melyben a több mint száz érdeklődő megtalálhatta a nap folyamán azt a programot vagy programokat, amiket közösen élvezhet a többiekkel, ezzel is építve a Hámán Kató közösségét.

További híreink

Nemzetközi judo verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2018. dec 12. 11:10

Kazincbarcikán immár IV. alkalommal került megrendezett Judo Csillagok – Mikulás kupa.

Megújult az imolai református templom

Dátum: 2018. dec 12. 11:06

Új külsővel várja a híveket az imolai református templom

A karácsonyi házikó

Dátum: 2018. dec 11. 17:40

Adni jó!

Ismét szalagot tűztek a középiskolások

Dátum: 2018. dec 11. 14:05

Felavatták iskoláik szalagját a kazincbarcikai középiskolások december 7-én. Két iskolában is ünnepséget tartottak a városban péntek este.

Programajánló

Édes karácsony! Süteménysütő verseny

Kazincbarcika

Nemzetek Kupája - Teke

Kazincbarcika

Nagycsaládosok Karácsonya

Kazincbarcika

Szekeres Adrien Adventi koncertje

Kazincbarcika

Angyali érintés - Kissné Király Piroska kiállítása

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk