https://kolorline.hu/Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Mikulás-váró nap a közösségi integrációért

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

December másodikán a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium volt az otthona a Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen nevezetű projekt következő állomásának. A téma ezúttal a Mikulás-köszöntő volt.

Mikulás

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közös összefogásában létrehozott Közösségi Integráció Kazincbarcikán, a Hámán Kató Akcióterületen projekt. December 2-án a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium adott otthont a Mikulás-köszöntő színes vasárnapnak, ami a „Jöjj el kedves télapó!” elvnevezést viselte. Itt az idősek és a gyermekek is egy nagyon kellemes napot tölthettek el együtt, egy mondhatni korai Mikulás-ajándéknak köszönhetően.


Fotók: Zele Tímea

Egy rendkívül változatos és érdekes programsorozat várta az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt. A program az Izsó Miklós Képzőművészeti Kör interaktív rajzórájával kezdődött, majd ezt követte az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub kézműves játszóháza. A későbbiekben a tornateremben a Flash Táncstúdió Mikulás-táncát csodálhatták meg a vendégek, majd pedig a Csiribiri Együttes zenés műsora zárta a programot.

A gyerekek és a felnőttek is rendkívül élvezték a nagyon változatos eseménysorozatot, melyben a több mint száz érdeklődő megtalálhatta a nap folyamán azt a programot vagy programokat, amiket közösen élvezhet a többiekkel, ezzel is építve a Hámán Kató közösségét.

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk