https://kolorline.hu/Alsónadrágban csempésztek drogot Kazincbarcikára

Alsónadrágban csempésztek drogot Kazincbarcikára

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új "anyag" került a piacra

Ítéletet hozott a Kazincbarcikai Járásbíróság annak az öt vádlottnak az ügyében, akik hazánkba csempésztek új pszichoaktív anyagokat és kereskedtek Kazincbarcikán valamint Sajószentpéteren. A vádlottak az „alap” elnevezésű anyag eladásából több százezer forintos haszonra tettek szert. A drogot a vádlottak az alsónadrágjukban elrejtve hozták be Magyarországra.
A bűnözők még 2017 elején postafiókot nyitottak Lengyelországban, amely postafiókcímre négy alkalommal összesen legalább 300 gramm új pszichoaktív anyagot rendeltek. Az „anyagot”a neten árulták a behozatal után.
A bíróság a vádlottakat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélte, valamint több mint 3 és fél millió forint vagyonelkobzást rendelt el az I–III. r. vádlottakkal szemben. Mivel I. r. és II. r. vádlottak a cselekmény elkövetését elismerték a bíróság enyhítő körülményként értékelte azt. Ezzel szemben súlyosító körülmény volt, hogy a III. r. vádlotton kívül már valamennyien kerültek összeütközésbe a törvénnyel, és a bűncselekményt több hónapon keresztül, szervezett módon valósították
Az ítélet nem jogerős, a vádlottak és védőik fellebbezést jelentettek be a döntéssel szemben.

 

forrás: boon.hu

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk