https://kolorline.hu/„Anno az én tévém”

„Anno az én tévém”

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozóra érkezett december 04-én Endrei Judit Kazincbarcikára. Az egykori televíziós műsorvezető ezúttal „Anno az én tévém” című könyvéről beszélt.

Idén októberben megjelent Endrei Judit új könyve, Anno az én tévém címmel. Az idősebb generációknak bizonyára ismerősen cseng az írónő neve, ugyanis ő egy olyan tévés személyiség volt, aki a sokak által televíziózás aranykorának vélt ’70-es és ’80-as években az egyik legismertebb arca lett a magyar televíziózásnak.


Fotók: Kovács Loretta

A könyvben rendkívül szubjektívan mesél életének ezen szakaszáról, illetve szakmai múltjáról. Megemlíti munkatársait, mentorait, azokat, akiktől a legtöbbet tudott tanulni az évek alatt, amikor is bekerült ebbe az eddig csak nézőként csodált világba. Itt olyan ikonikus neveket említett meg, mint Kudlik Júlia, Vitray Tamás, Antal Imre, vagy Tamási Eszter.

A könyvbemutatón egy rendkívül közvetlen kapcsolatot teremtett a közönséggel, színpad helyett a megjelentekkel szemben pár méterre foglalt helyet és így mesélt történeteket, valamint válaszolta meg az érdeklődő kérdéseket. Beszélt arról, hogy mennyire szereti Kazincbarcikát és az itt élő embereket, valamint, hogy mindig nagyon kedves fogadtatást kap a városban, ezért is tér vissza ide mindig nagy szeretettel.

Történeteiben mesélt a falusi kislányról, aki csillogó szemekkel figyelte otthon gyermekként a képernyőt. Elmondta, hogy soha nem gondolta volna fiatalon, hogy valaha is ilyen sorsot szán majd neki az élet, mivel őt sosem vonzotta, annak a gondolata, hogy hasonló szerepet töltsön majd be. Visszatekintve viszont nem bánja, hogy ebbe az irányba sodorta az élet.

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk