https://kolorline.hu/„Anno az én tévém”

„Anno az én tévém”

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozóra érkezett december 04-én Endrei Judit Kazincbarcikára. Az egykori televíziós műsorvezető ezúttal „Anno az én tévém” című könyvéről beszélt.

Idén októberben megjelent Endrei Judit új könyve, Anno az én tévém címmel. Az idősebb generációknak bizonyára ismerősen cseng az írónő neve, ugyanis ő egy olyan tévés személyiség volt, aki a sokak által televíziózás aranykorának vélt ’70-es és ’80-as években az egyik legismertebb arca lett a magyar televíziózásnak.


Fotók: Kovács Loretta

A könyvben rendkívül szubjektívan mesél életének ezen szakaszáról, illetve szakmai múltjáról. Megemlíti munkatársait, mentorait, azokat, akiktől a legtöbbet tudott tanulni az évek alatt, amikor is bekerült ebbe az eddig csak nézőként csodált világba. Itt olyan ikonikus neveket említett meg, mint Kudlik Júlia, Vitray Tamás, Antal Imre, vagy Tamási Eszter.

A könyvbemutatón egy rendkívül közvetlen kapcsolatot teremtett a közönséggel, színpad helyett a megjelentekkel szemben pár méterre foglalt helyet és így mesélt történeteket, valamint válaszolta meg az érdeklődő kérdéseket. Beszélt arról, hogy mennyire szereti Kazincbarcikát és az itt élő embereket, valamint, hogy mindig nagyon kedves fogadtatást kap a városban, ezért is tér vissza ide mindig nagy szeretettel.

Történeteiben mesélt a falusi kislányról, aki csillogó szemekkel figyelte otthon gyermekként a képernyőt. Elmondta, hogy soha nem gondolta volna fiatalon, hogy valaha is ilyen sorsot szán majd neki az élet, mivel őt sosem vonzotta, annak a gondolata, hogy hasonló szerepet töltsön majd be. Visszatekintve viszont nem bánja, hogy ebbe az irányba sodorta az élet.

További híreink

Nemzetközi judo verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2018. dec 12. 11:10

Kazincbarcikán immár IV. alkalommal került megrendezett Judo Csillagok – Mikulás kupa.

Megújult az imolai református templom

Dátum: 2018. dec 12. 11:06

Új külsővel várja a híveket az imolai református templom

A karácsonyi házikó

Dátum: 2018. dec 11. 17:40

Adni jó!

Ismét szalagot tűztek a középiskolások

Dátum: 2018. dec 11. 14:05

Felavatták iskoláik szalagját a kazincbarcikai középiskolások december 7-én. Két iskolában is ünnepséget tartottak a városban péntek este.

Programajánló

Édes karácsony! Süteménysütő verseny

Kazincbarcika

Nemzetek Kupája - Teke

Kazincbarcika

Nagycsaládosok Karácsonya

Kazincbarcika

Szekeres Adrien Adventi koncertje

Kazincbarcika

Angyali érintés - Kissné Király Piroska kiállítása

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk