https://kolorline.hu/„Anno az én tévém”

„Anno az én tévém”

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozóra érkezett december 04-én Endrei Judit Kazincbarcikára. Az egykori televíziós műsorvezető ezúttal „Anno az én tévém” című könyvéről beszélt.

Idén októberben megjelent Endrei Judit új könyve, Anno az én tévém címmel. Az idősebb generációknak bizonyára ismerősen cseng az írónő neve, ugyanis ő egy olyan tévés személyiség volt, aki a sokak által televíziózás aranykorának vélt ’70-es és ’80-as években az egyik legismertebb arca lett a magyar televíziózásnak.


Fotók: Kovács Loretta

A könyvben rendkívül szubjektívan mesél életének ezen szakaszáról, illetve szakmai múltjáról. Megemlíti munkatársait, mentorait, azokat, akiktől a legtöbbet tudott tanulni az évek alatt, amikor is bekerült ebbe az eddig csak nézőként csodált világba. Itt olyan ikonikus neveket említett meg, mint Kudlik Júlia, Vitray Tamás, Antal Imre, vagy Tamási Eszter.

A könyvbemutatón egy rendkívül közvetlen kapcsolatot teremtett a közönséggel, színpad helyett a megjelentekkel szemben pár méterre foglalt helyet és így mesélt történeteket, valamint válaszolta meg az érdeklődő kérdéseket. Beszélt arról, hogy mennyire szereti Kazincbarcikát és az itt élő embereket, valamint, hogy mindig nagyon kedves fogadtatást kap a városban, ezért is tér vissza ide mindig nagy szeretettel.

Történeteiben mesélt a falusi kislányról, aki csillogó szemekkel figyelte otthon gyermekként a képernyőt. Elmondta, hogy soha nem gondolta volna fiatalon, hogy valaha is ilyen sorsot szán majd neki az élet, mivel őt sosem vonzotta, annak a gondolata, hogy hasonló szerepet töltsön majd be. Visszatekintve viszont nem bánja, hogy ebbe az irányba sodorta az élet.

További híreink

Versengés a kastélykertben

Dátum: 2019. ápr 25. 17:55

Ragyogó idő és jó hangulat az edelényi körversenyen

Húsvét Rudabányán

Dátum: 2019. ápr 25. 17:35

Húsvéti látványosság volt a tojásfa

Meddig tanul az ember?

Dátum: 2019. ápr 25. 17:30

Házhoz vitték a tudományt Vadnán

Lakossági tájékoztató nyitvatartási és hulladékszállítási rendről

Dátum: 2019. ápr 25. 14:38

A május 1-jei ünnepnaphoz kapcsolódó nyitvatartási és hulladékszállítási rendről

Programajánló

III. Barcikai Emelkedők terepfutó verseny

Kazincbarcika

Egészségnap

Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont - Sport út 32/1

Tájházak napja- Tardona-Mályinka

Tardona-Mályinka

Kaposvár-Kazincbarcika Szuperliga-alsóház 10. forduló

Kazincbarcika

Véradás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk