https://kolorline.hu/„Anno az én tévém”

„Anno az én tévém”

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozóra érkezett december 04-én Endrei Judit Kazincbarcikára. Az egykori televíziós műsorvezető ezúttal „Anno az én tévém” című könyvéről beszélt.

Idén októberben megjelent Endrei Judit új könyve, Anno az én tévém címmel. Az idősebb generációknak bizonyára ismerősen cseng az írónő neve, ugyanis ő egy olyan tévés személyiség volt, aki a sokak által televíziózás aranykorának vélt ’70-es és ’80-as években az egyik legismertebb arca lett a magyar televíziózásnak.


Fotók: Kovács Loretta

A könyvben rendkívül szubjektívan mesél életének ezen szakaszáról, illetve szakmai múltjáról. Megemlíti munkatársait, mentorait, azokat, akiktől a legtöbbet tudott tanulni az évek alatt, amikor is bekerült ebbe az eddig csak nézőként csodált világba. Itt olyan ikonikus neveket említett meg, mint Kudlik Júlia, Vitray Tamás, Antal Imre, vagy Tamási Eszter.

A könyvbemutatón egy rendkívül közvetlen kapcsolatot teremtett a közönséggel, színpad helyett a megjelentekkel szemben pár méterre foglalt helyet és így mesélt történeteket, valamint válaszolta meg az érdeklődő kérdéseket. Beszélt arról, hogy mennyire szereti Kazincbarcikát és az itt élő embereket, valamint, hogy mindig nagyon kedves fogadtatást kap a városban, ezért is tér vissza ide mindig nagy szeretettel.

Történeteiben mesélt a falusi kislányról, aki csillogó szemekkel figyelte otthon gyermekként a képernyőt. Elmondta, hogy soha nem gondolta volna fiatalon, hogy valaha is ilyen sorsot szán majd neki az élet, mivel őt sosem vonzotta, annak a gondolata, hogy hasonló szerepet töltsön majd be. Visszatekintve viszont nem bánja, hogy ebbe az irányba sodorta az élet.

További híreink

Újabb színes házfal készül el a hétvégén

Dátum: 2019. aug 23. 13:36

A hétvégén kezdődik a Locsoló kislány felfestése a Gyulai Pál úton. 

Megújul a Kazinczy tér

Dátum: 2019. aug 23. 12:53

Kazincbarcika Város Önkormányzata még tavaly ígértetett tett arra, hogy az újkazinci városrészen lévő öt zárt teret felújítja. A Deák tér kivitelezése már év végére be is fejeződött, idén szeptember elején pedig a Kazinczy téren folytatódik a rekonstrukció.

Véget ért a Színes Város fesztiválja

Dátum: 2019. aug 23. 10:44

Augusztus 20-án, a Szent István napi látványos tűzijátékkal véget ért Kazincbarcikán a Kolorfesztivál 7.0.

Minden rendben

Dátum: 2019. aug 22. 15:08

A Blahalouisiana együttes billentyűsével, Pénzes Mátéval beszélgettünk a Kolorfesztiválon

Programajánló

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Gólya fióka avató ünnepség

Kazincbarcika

IV. Don Bosco Kupa

Kazincbarcika

Futball éjszakája

Diósgyőr

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk