https://kolorline.hu/VRCK - MÁV Előre Székesfehérvár 3-0

VRCK - MÁV Előre Székesfehérvár 3-0

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Vegyész RC Kazincbarcika vasárnap délután 3-0-ra legyőzte a MÁV Előre Székesfehérvár csapatát az NB I 5. fordulójából elmaradt mérkőzésen.

A Székesfehérvár MÁV csapatával csapott össze a VRCK férfia röplabda csapata az NB I. 5. fordulójában. A Vegyész végül 3-0-ra győzte a Don Bosco Sportközpontban a vendég csapatot. 

JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA NB I, A-CSOPORT
Vegyész RC Kazincbarcika – MÁV Előre Székesfehérvár 3-0 (18, 21, 11)
Don Bosco Sportközpont, 150 néző. V.: Csizmarik, Suba.
VRCK: Páez 1, Milev 7, Juhász 9, Szabó 3, Árva 12, Macko 5. Csere: Dudás (liberó), Toronyai 1, Gebhardt N. 8, Németh Sz. 6. Vezetőedző: Marek Kardos.
MÁV: Németh Zs. 8, Kaposi 5, Guzmics, Kholman, Salazar 17, Stefanovics 1. Csere: Takács (liberó), Sziládi, Náhol. Vezetőedző: Németh Ödön.

Fotó: Tóth Milán

Marek Kardos: Jó dolog, hogy nyertünk három játszmában, annak ellenére, hogy sokat cserélgettünk. A srácokra fontos három mérkőzés vár, kettő a MEVZA ligában, szóval az energiával már takarékoskodni kell.

Németh Ödön: Az első két játszmában jól tartottuk magunkat, aztán a harmadikban a fiatalom csapatom egyre többet hibázott, kijött a két csapat közti minőségbeli különbség. Gratulálok a Kazincbarcikának, és sok sikert kívánok nekik a hazai és a nemzetközi porondon is.

 

Forrás: vrck.hu

További híreink

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk