https://kolorline.hu/A karácsonyi házikó

A karácsonyi házikó

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Adni jó!

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy karácsonyi házikó. Kezdhetnénk így is a történetet, de ez nem mese, hanem maga a valóság. Talán sokan nem is tudják, hogy Kazincbarcikán van egy különleges hely, egy karácsonyi házikó. Ha Kazincbarcikán sétálnak mindenképp érdemes meglátogatni, hiszen ünnepi díszben, tele játékkal várja a látogatót.

A benne lévő „kincseket” jószándékú gyerekek és felnőttek hozták, és Pelyhéné Koós Henrietta – a házikó ötletgazdája – szorgos munkatársai segítségével gyűjtötte össze a gyerekek örömére. Már múlt évben is rengeteg játékot tudtak elajándékozni, akkor a Nagybarcán élő csecsemőotthon lakói kapták a felajánlást.

Fotók: Kovács Loretta

Az idén olyan kazincbarcikai gyerekek fogják kapni a házikó játékait, ruháit, akiknek ez lesz a legnagyobb karácsonyi ajándékuk. A sok-sok mackót, babát, robotot egy közös összefogással, december 15-én a Szociális Szolgáltató Központ munkatársai fogják átadni a „Nagycsaládosok és hajléktalanok karácsonya” elnevezésű rendezvényen. A házikó az Ambrózia étterem előtt mindenki előtt nyitva áll, és ha arra járnak, vigyenek egy játékot és gondoljanak arra, hogy valamelyik pici gyerek arcára mosolyt csalhatnak vele!

Fotón: Balról jobbra István Zsolt a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője és Pelyhéné Koós Henrietta az Ambrózia Étterem tulajdonosa

A házikó különlegessége, ha megtetszik valami választhatnak is, és egy kis kedvesség is jár az ajándékért cserébe. Az adakozásra december 31-éig van lehetőség, azután a házikó bezárja kapuját és hazatér a Barcika Park gondozásába.

További híreink

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. márc 25. 11:05

Lakossági tájékoztató a MÁV területeken és a vasútvonal hálózatain történő vegyszeres gyomirtás I. üteméről

Folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat

Dátum: 2019. márc 25. 10:49

Március 25-től folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat, amelynek célja az óvodás korú gyermekek mozgáskultúrájának fejlesztése.

Az utánpótlás hétvégi eredményei

Dátum: 2019. márc 24. 21:00

KBSC utánpótlás eredmények / U 19, U 17, U 15, U 14, /

Léböjt: egészséges vagy sem?

Dátum: 2019. márc 24. 12:15

Tavasz közeledtével sokakban felmerül az igény, hogy belevágjanak egy léböjt kúrába.

Programajánló

Anyák napi ajándékkészítés

Kazincbarcika

Simon Balázs festő kiállítása a Mezey Művészeti Központban

Kazincbarcika

Rádió Top! Új hangszínben!

Kazincbarcika

Színes Folt Klub

Kazincbarcika

Rajz szakkör

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk