KolorTV élőben

https://kolorline.hu/A karácsonyi házikó

A karácsonyi házikó

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Adni jó!

Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy karácsonyi házikó. Kezdhetnénk így is a történetet, de ez nem mese, hanem maga a valóság. Talán sokan nem is tudják, hogy Kazincbarcikán van egy különleges hely, egy karácsonyi házikó. Ha Kazincbarcikán sétálnak mindenképp érdemes meglátogatni, hiszen ünnepi díszben, tele játékkal várja a látogatót.

A benne lévő „kincseket” jószándékú gyerekek és felnőttek hozták, és Pelyhéné Koós Henrietta – a házikó ötletgazdája – szorgos munkatársai segítségével gyűjtötte össze a gyerekek örömére. Már múlt évben is rengeteg játékot tudtak elajándékozni, akkor a Nagybarcán élő csecsemőotthon lakói kapták a felajánlást.

Fotók: Kovács Loretta

Az idén olyan kazincbarcikai gyerekek fogják kapni a házikó játékait, ruháit, akiknek ez lesz a legnagyobb karácsonyi ajándékuk. A sok-sok mackót, babát, robotot egy közös összefogással, december 15-én a Szociális Szolgáltató Központ munkatársai fogják átadni a „Nagycsaládosok és hajléktalanok karácsonya” elnevezésű rendezvényen. A házikó az Ambrózia étterem előtt mindenki előtt nyitva áll, és ha arra járnak, vigyenek egy játékot és gondoljanak arra, hogy valamelyik pici gyerek arcára mosolyt csalhatnak vele!

Fotón: Balról jobbra István Zsolt a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője és Pelyhéné Koós Henrietta az Ambrózia Étterem tulajdonosa

A házikó különlegessége, ha megtetszik valami választhatnak is, és egy kis kedvesség is jár az ajándékért cserébe. Az adakozásra december 31-éig van lehetőség, azután a házikó bezárja kapuját és hazatér a Barcika Park gondozásába.

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk