https://kolorline.hu/Halálos paneltűz az Egressyn

Halálos paneltűz az Egressyn

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy nyolcadik emeleti lakásban felhalmozott háztartási hulladék gyulladt meg az Egressy Béni úton január 02-án hajnalban, a tűz következtében egy ember meghalt, de a lángokat sikerült megfékezni.

Az égő lakásban tartozó áldozatot a helyi tűzoltók még kimenekítették az épületből, de az életét már nem sikerült megmenteni, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az Egressy út 43 szám alatti panelház 15 lakásának hetvenegy lakójának ideiglenesen el kellett ugyan hagynia a lakását, ám a tűz a többi lakóingatlanra ezúttal nem terjedt át. Mint azt a hatóságokról megtudtuk, valószínűleg üres pet palackok lobbantak lángra, de mivel az ablakok az egész lakásban zárva voltak, inkább a füst okozott komoly problémákat a mentés során. 

Az emelet lakói közül négy embert kellett a helyszínen ellátni füstmérgezés tüneteivel, de közülük végül csak ketten kerültek megfigyelésre kórházba.  

A tűzoltás ideje alatti órákban a kimenekített lakók melegedő buszokban vészelték át a hajnalt, az épület szellőztetése után mindannyian visszatérhettek otthonukba.

(Képünk illusztráció/ Helyszíni fotó: Tóth Betty)

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk