KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Kazincbarcikán bizonyíthatnak a magyar férfi röplabdázók

Kazincbarcikán bizonyíthatnak a magyar férfi röplabdázók

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Európa Liga után ezúttal Európa-bajnoki selejtezőt láthatnak a röplabda kedvelői Kazincbarcikán. A magyar együttes keretében hat barcikai játékos is szerepel.

fogadóóra

Az utolsó szalmaszálba igyekszik kapaszkodni a magyar férfi röplabda-válogatott, hiszen Bogdan Tanase együttesének január 5-én Svájcot mindenképpen le kell győznie, és az sem mindegy milyen arányú lesz ez a siker. Fontos a 3-0-s, vagy a 3-1-es győzelemmel, mert azért 3 pont jár. A csapat a 4-es csoportjában jelenleg 3 ponttal a 3. helyen áll, és a kontinenstornára az első helyezet, valamint 7 csoport öt legjobb másodikja jut ki. Persze a Svájc elleni esetleges siker akkor ér igazán sokat, ha Macedónia ellen is győz nemzeti csapatunk. Amennyiben a selejtező utolsó 2 mérkőzésén 6 pontot szereznének a magyarok, akkor lenne reális esélyük a továbbjutásra.

Ne szaladjunk azonban ennyire előre, hiszen a szombati mérkőzés is kulcsfontosságú. Svájc ellen készülő magyar keretben hat játékos szerepel a Vegyész RC Kazincbarcika csapatából. Németh Szabolcs csapatkapitányként erősíti a válogatottat, mellette Szabó Dávid, Blázsovics Péter, Juhász Péter, Gebhardt Áron és Dudás Tamás is bevetésre vár a szombat délutáni csata során. Az együttes zöme december végétől együtt készül Kazincbarcikán a mérkőzés színhelyén a Don Bosco Sportközpontban. A két gárda már találkozott egymással a selejtező során, és idegenben a magyarok szoros csatában nyertek 3-2-re. Németh Szabolcs szerint a csapat most erős és képes legyőzni a helvéteket, mely hitet és önbizalmat adhat a válogatottunknak a folytatást illetően.

Sok múlik a szurkolókon is, de Kazincbarcikán nagyon szeretik a röplabdát és a szövetségi kapitány és a játékosok is abban bíznak, hogy az esetleges holtpontokon a drukkerek biztatása is átlendítheti a csapatot. A válogatott találkozó felvezetéseként délelőtt 11 órától a „Légy Te is bajnok” elnevezésű sorozat döntősei csapnak össze a Don Bosco Sportközpontban. Az eseményen a kazincbarcikai Irinyi és a tiszaújvárosi Eötvös középiskola diákjai csapnak össze, ezt a mérkőzést ingyen lehet megtekinteni. A január 5-én, 15 órától kezdődő EB- selejtezőre a felnőtt jegyek 1500, a diák- és a nyugdíjas biléták 1000 Ft-ba kerülnek. A 12 éves gyermekek esetében az első 100 belépő ingyenes. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Fotó: vrck.hu

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk