https://kolorline.hu/Kazinci Klub- Antológia 2018. Lélekvetés című könybemutató

Kazinci Klub- Antológia 2018. Lélekvetés című könybemutató

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lélekvetés című új Antológiai Könyvét mutatta be a Kazinci Klub a Mezey István Művészeti Központban január 18-án. Az eseményt zenés előadások, versmondás, és egy kiállítás is színesítette.

Az eseményen Molekné Kőrösi Beatrix, az Egressy Béni Városi Könyvtár igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd mesélt a jelenlévőknek a Kazinci Klub múltjáról illetve munkásságáról. Elmondta, hogy mára már nem csupán írók és költők a tagjai a társulatuknak, hanem képzőművészeket is van szerencséjük a köreikben tudni.


Fotók: Zele Tímea

Ezt követően Klimon István alpolgármester mondott nyitóbeszédet, melyben gratulált mindenkinek, aki hozzájárult a könyv megvalósulásához, majd pár szóban mesélt a Klubbal való személyes tapasztalatairól. Elmondta, hogy bár a kezdetekben még kicsit szkeptikusan fogadta az ötletét a művészeknek, a későbbiekben látta beérni ennek a virágját, így csakis gratulálni tud mindenkinek, aki valaha is részese volt az alkotásoknak.

A továbbiakban pedig ismét igazgatóasszony vette át a szót, majd elmondta a jelenlévőknek hogy a mai napon nem csak egy egyszerű könyvbemutatóval készültek, ugyanis egy közelebbi, még mélyebb betekintést is szerettek volna nyújtani a kedves vendégeknek. Így a rendezvény további részében Dányi Krisztián színész adott elő a kötetből verseket és prózákat. Emellett pedig Bartalis Levente zenész segítségével megzenésítve is meghallgathatott néhány művet a nagyérdemű.

Azok, akik ellátogattak a Művészeti Központba, a könyvbemutató mellett még megtekinthettek egy kiállítást is, amelyet a könyvben szereplő fotóművészek és festőművészek munkáiból készített a Klub erre az úgymond korai magyar kultúra napjára.

További híreink

Boldog Születésnapot! - Magyarország és Kazincbarcika is ünnepelt

Dátum: 2019. aug 21. 15:12

Augusztus 19-én és 20-án, a 7. Kolorfesztiválon, fantasztikus hangulatban várta közönségét, a Szent István napi ünnepség programja.

Szent István-ünnep Kazincbarcika 65. születésnapja jegyében

Dátum: 2019. aug 21. 09:42

Különleges, „családias” hangulatú képviselő-testületi ülésen ünnepelte a város az államalapítást, Szent Istvánt, a Swidnicával kötött húszéves testvérvárosi kapcsolatot és Kazincbarcika 65. születésnapját augusztus 20-án.

Újabb fejlesztések a közétkeztetésben

Dátum: 2019. aug 21. 09:39

Jövőre a központi konyhában sülnek majd a péksütemények

50 éves évforduló

Dátum: 2019. aug 17. 23:30

Szombat este a 7. Kolorfesztiválon a rockzene volt főszerepben a Csónakázó tónál, hiszen fellépett a Radar és az 50 éves P.Mobil.

Programajánló

Balázs Fecó és Keresztes Ildikó koncert - Kolorfesztivál 7.0

Sajógalgóc

Utánpótlás toborzó

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Beast & Sprint

Kazincbarcika

Kazincbarcika Spartan Kids

Kazincbarcika

Szavazás

Szavazzon Ön is a legkreatívabb házfalfestményre!

A kreatív alkotói pályázatra beérkezett házfaltervek közül a legtöbb szavazatot kapott alkotó elnyeri a 100 000 Ft-os közönségdíjat. A tervek és a győztes alkotások megtekinthetők: https://kolorline.hu/galeria/2019-08-16/szines-hazfalak-a-varoslakok-kezeben-a-dontes. A szavazás 2019. augusztus 31. éjfélig tart!

Szabó Julianna

Bakó Norbert

Bárdos Orsolya

Hegedűs János 2

Hegedűs János

Horváth Anna

Hüse Roland

Jeremcsuk Edina

Kerepesi Mónika

Kovács Bettina

Méhész-Polyák Attila

Mérten Nikoletta

Szilágyi Angéla

Tóth Evelin 2

Tóth Evelin

Szavazok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk