https://kolorline.hu/Kazinci Klub- Antológia 2018. Lélekvetés című könybemutató

Kazinci Klub- Antológia 2018. Lélekvetés című könybemutató

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lélekvetés című új Antológiai Könyvét mutatta be a Kazinci Klub a Mezey István Művészeti Központban január 18-án. Az eseményt zenés előadások, versmondás, és egy kiállítás is színesítette.

Az eseményen Molekné Kőrösi Beatrix, az Egressy Béni Városi Könyvtár igazgatója köszöntötte a vendégeket, majd mesélt a jelenlévőknek a Kazinci Klub múltjáról illetve munkásságáról. Elmondta, hogy mára már nem csupán írók és költők a tagjai a társulatuknak, hanem képzőművészeket is van szerencséjük a köreikben tudni.


Fotók: Zele Tímea

Ezt követően Klimon István alpolgármester mondott nyitóbeszédet, melyben gratulált mindenkinek, aki hozzájárult a könyv megvalósulásához, majd pár szóban mesélt a Klubbal való személyes tapasztalatairól. Elmondta, hogy bár a kezdetekben még kicsit szkeptikusan fogadta az ötletét a művészeknek, a későbbiekben látta beérni ennek a virágját, így csakis gratulálni tud mindenkinek, aki valaha is részese volt az alkotásoknak.

A továbbiakban pedig ismét igazgatóasszony vette át a szót, majd elmondta a jelenlévőknek hogy a mai napon nem csak egy egyszerű könyvbemutatóval készültek, ugyanis egy közelebbi, még mélyebb betekintést is szerettek volna nyújtani a kedves vendégeknek. Így a rendezvény további részében Dányi Krisztián színész adott elő a kötetből verseket és prózákat. Emellett pedig Bartalis Levente zenész segítségével megzenésítve is meghallgathatott néhány művet a nagyérdemű.

Azok, akik ellátogattak a Művészeti Központba, a könyvbemutató mellett még megtekinthettek egy kiállítást is, amelyet a könyvben szereplő fotóművészek és festőművészek munkáiból készített a Klub erre az úgymond korai magyar kultúra napjára.

További híreink

Versengés a kastélykertben

Dátum: 2019. ápr 25. 17:55

Ragyogó idő és jó hangulat az edelényi körversenyen

Húsvét Rudabányán

Dátum: 2019. ápr 25. 17:35

Húsvéti látványosság volt a tojásfa

Meddig tanul az ember?

Dátum: 2019. ápr 25. 17:30

Házhoz vitték a tudományt Vadnán

Lakossági tájékoztató nyitvatartási és hulladékszállítási rendről

Dátum: 2019. ápr 25. 14:38

A május 1-jei ünnepnaphoz kapcsolódó nyitvatartási és hulladékszállítási rendről

Programajánló

III. Barcikai Emelkedők terepfutó verseny

Kazincbarcika

Egészségnap

Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont - Sport út 32/1

Tájházak napja- Tardona-Mályinka

Tardona-Mályinka

Kaposvár-Kazincbarcika Szuperliga-alsóház 10. forduló

Kazincbarcika

Véradás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk