https://kolorline.hu/Vízilabdázókkal telt meg a Városi Fedett Uszoda

Vízilabdázókkal telt meg a Városi Fedett Uszoda

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Harcba szálltak a Delfinek

Véget ért az Északkeleti serdülő bajnokság 2. fordulója, melynek január 26-án a Városi Fedett Uszoda adott otthont Kazincbarcikán.

A bajnokságon hat csapat mérette meg magát:

  • AQUA SE Nyíregyháza
  • PannErgy - MVLC-Miskolc
  • Gyöngyösi Alligátorok Vízilabda Club
  • Zempléni VK
  • Kazincbarcikai Sport Központ Delfin Vízisport Klub
  • Jászberényi Vidrák

A hazai Delfinek két fordulóban is mérkőztek. A 10:00 órakor kezdődő mérkőzésen az AQUA SE Nyíregyháza és a Kazincbarcikai Sport Központ Delfin Vízisport Klub küzdött meg egymással, aminek a végeredménye: 32-3
Egy kis szusszanás és lelki felkészülés után 13:00 órakor ismét harcba szálltak a hazaiak. Immár a Jászberényi Vidrákkal küzdöttek a Delfinek. A végeredmény 6-21 lett Kazincbarcika javára.

Fotók: Kovács Loretta

A Delfin csapat játékosai: Szarvas Gábor, Islai Bálint, Benke Dávid, Czakó Dominik, Gyenes Simon, Kopasz Richárd, Mező István, Patassy Dániel, Schoonens Ryan, Szarvas Gergő, Sári Bence Károly, Páhy Dániel

Edző: Onózó Viktor
Vezető edző OroszDániel
Vezető edző II. Brassó Istvánné

További híreink

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.