https://kolorline.hu/Kazincbarcikán ünneplik a 30. születésnapot

Kazincbarcikán ünneplik a 30. születésnapot

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Harmincadik születésnapját ünnepli idén a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség (MSOSZ). Ebből az alkalomból nagyszabású ünnepséget tartanak szeptember 21-én Kazincbarcikán.

A rendezvényen, a tavaly júliusban szintén városunkban megrendezett IX. Eunice Kennedy Shriver Emléknaphoz hasonlóan színes sport- és kulturális programokkal várják az érdeklődőket a szervezők. Az eseményen híres sportolókkal, az ügy iránt elhivatott neves szakemberekkel és előadókkal is találkozhat majd a közönség.

Az MSOSZ 1989-ben alakult a nemzetközi speciális olimpia mozgalom mintájára, amelyet még a Kennedy család indított el az 1960-as években. A mozgalom ma már 150 ország másfél millió sportolójának nyújt lehetőséget a megmérettetésre világszerte.

További híreink

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk