https://kolorline.hu/Hamarosan lezárul az első kedvezményes nevezési időszak

Hamarosan lezárul az első kedvezményes nevezési időszak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már csak február 28-ig van lehetőség az első kedvezményes nevezési időszakban megvásárolni a nevezéseket az idei Kolorfutásra, melyet idén augusztus negyedikén rendeznek meg a 7. Kolorfesztivál keretén belül.

Akik még a napokban lecsapnak a lehetőségre azok - többek között – a negyedmaratonra ötezer, a félmaratonra hétezer forintos áron nevezhetnek, míg március elsejétől mindkét nevezés ára ezer forinttal lesz majd drágább. Természetesen nem csak ezeken a távokon változnak az árak, részletek a https://kolorcity.hu/kolorfutas-versenykiiras-2019 oldalon találhatóak.

Miben lesz más az idei futás, s mi marad a régiben?

A szervezők a minőség javítása érdekében a tavalyi versenyből megtartották a jó ötleteket, de idén – meghallgatva az új elképzeléseket - ismét több újdonságot vezetnek be. Új futóútvonalat alakítottak ki; más helyszínen, a Don Bosco Sportközpont melletti területen lesz a versenyközpont; az 50 feletti résztvevőknek is létrehoztak egy kategóriát; az indulók a rajtzónát többször is érinteni fogják, és az útvonalon meglepetések várnak rájuk; egyéni maratoni távra is lehet nevezni; valamint egy neves futó előadását is meghallgathatják a látogatók. Marad az egyszerű és könnyen használható online nevezési felület, a több mérőpont, az online letölthető célfotó és az esti koncert.

A rendkívüli színes futóeseményből az idén sem hiányozhat a Junior Kolorfutás, ahol az ovi- és sulimaratonon ismét teret biztosítanak a gyerekeknek, hogy részesei lehessenek egy feledhetetlen élményt nyújtó, nagyszabású versenynek, élvezve annak minden előnyét.

Az idei évben újdonságként megálmodott távra a veteránmaratonra azon 50 éves vagy feletti lelkes, futni, kocogni vágyó sporttársak részvételére számítanak, akiknek az 5 km-es minimaratoni táv még hosszú, de részesei szeretnének lenni egy rövidebb távon ennek a rendkívüli jó hangulatú futóeseménynek.

A mini- és negyedmaraton mellett azokra is gondoltak, akik komoly versenyzési szándékkal állnak majd a rajtvonalhoz és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dobogó legfelső fokára álljanak. Ők egy hitelesített, versenybírókkal felügyelt félmaratoni és maratoni távon mérhetik össze erejüket versenytársaikkal.

Részletek és nevezés: https://kolorcity.hu/kolorfutas-versenykiiras-2019

További híreink

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk