https://kolorline.hu/Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Bódi Ilona Emlékversenyt március 23-án a felújított Kazincbarcikai Sportközpont Tornacsarnokában. A rendezvényre idén is rengeteg versenyző érkezett az ország minden pontjából.

Az emlékverseny megnyitóján Lázi József, az Északmagyarországi Shotokan Karate Egyesület elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket, egyesületi tagokat, városvezetőket illetve versenyzőket.


Fotók: Kovás Loretta

Ezt követően pedig Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere mondott beszédet, melyben elmondta, hogy mennyire tiszteli azokat, akik részesei ennek a sportnak, hiszen ez nem csak egy egyszerű küzdősport, sokkal több ennél, ugyanis rendkívüli önuralmat és fegyelmet tanít az embernek, illetve nagyon jó jellemépítő. Ezt követően pedig örömét fejezte ki, hogy a versenynek idén már ez a szép felújított tornacsarnok adhat otthont, amit két napja adtak át.

-A rendezvény formagyakorlat versenyszámokkal vette kezdetét majd, a küzdelmi versenyszámok következtek soron. Ezen felül csapat formagyakorlat és küzdelmi versenyszámok zárták a rendezvényt.A kupán 122 versenyző vesz részt, illetve 15 egyesület képviselteti magát az ország minden tájáról. A magyar csapatok mellett pedig még egy Román baráti csapat is indul a versenyben, így az esemény már nemzetközinek mondható. Itt a hatévesektől egészen a fekete öves veteránokig láthatnak a kedves nézők sportolókat a mai napon- tudtuk meg Lázi József, az Északmagyarországi Shotokan Karate Egyesület elnökétől.

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk