https://kolorline.hu/Folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat

Folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Március 25-től folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat, amelynek célja az óvodás korú gyermekek mozgáskultúrájának fejlesztése.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával, a multifunkcionális ovisportpályák megépítésével párhuzamosan egy olyan komplex sportpedagógiai program valósul meg, amely amely heti rendszerességgel biztosítja a gyermekek testi fejlődését és a mindennapos általános testnevelésre való felkészülését.


Fotó: Kovács Loretta 

A program mind eszmeiségében, mind eszköztárában a fiatalok sportszeretetét, mozgáskultúrájuk fejlesztését célozza, egyúttal biztosítja az ehhez szükséges sportszakmai és tárgyi feltételeket, valamint folyamatos visszajelzést nyújt a gyermekek fejlődéséről szakképzett óvodai fejlesztőpedagógusok és sportági szakedzők közreműködésével.

A 10+1 alkalmas program részvételi díja: 3.000 Forint, amely akár két részletben is kifizethető, elsősorban a 6-7 éves gyermekek részére ajánlott. Az első részlet befizetésének határideje április 5, míg a második részlet befizetése május 3-ig esedékes, a bérleteket pedig a tagóvodák vezetőinél vásárolhatják meg az érdeklődő szülők. Ha a gyermek csak később szeretne csatlakozni, május 3-ig van lehetőség félhavi bérletet váltására is.

Amennyiben a gyermek a 10+1 alkalmas program során több alkalommal hiányzik és még az adott naptári év szeptemberében is óvodás korú, úgy az adott naptári év szeptemberében ingyenesen pótolhatja a kihagyott órákat. Ha azonban iskolai tanulmányait megkezdi, úgy az órák pótlására nincs lehetőség, ebben az esetben a program szervezőjét pénz visszafizetési kötelezettség nem terheli.

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk