https://kolorline.hu/Folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat

Folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Március 25-től folytatódik a Fitt Ovi Kazincbarcika programsorozat, amelynek célja az óvodás korú gyermekek mozgáskultúrájának fejlesztése.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával, a multifunkcionális ovisportpályák megépítésével párhuzamosan egy olyan komplex sportpedagógiai program valósul meg, amely amely heti rendszerességgel biztosítja a gyermekek testi fejlődését és a mindennapos általános testnevelésre való felkészülését.


Fotó: Kovács Loretta 

A program mind eszmeiségében, mind eszköztárában a fiatalok sportszeretetét, mozgáskultúrájuk fejlesztését célozza, egyúttal biztosítja az ehhez szükséges sportszakmai és tárgyi feltételeket, valamint folyamatos visszajelzést nyújt a gyermekek fejlődéséről szakképzett óvodai fejlesztőpedagógusok és sportági szakedzők közreműködésével.

A 10+1 alkalmas program részvételi díja: 3.000 Forint, amely akár két részletben is kifizethető, elsősorban a 6-7 éves gyermekek részére ajánlott. Az első részlet befizetésének határideje április 5, míg a második részlet befizetése május 3-ig esedékes, a bérleteket pedig a tagóvodák vezetőinél vásárolhatják meg az érdeklődő szülők. Ha a gyermek csak később szeretne csatlakozni, május 3-ig van lehetőség félhavi bérletet váltására is.

Amennyiben a gyermek a 10+1 alkalmas program során több alkalommal hiányzik és még az adott naptári év szeptemberében is óvodás korú, úgy az adott naptári év szeptemberében ingyenesen pótolhatja a kihagyott órákat. Ha azonban iskolai tanulmányait megkezdi, úgy az órák pótlására nincs lehetőség, ebben az esetben a program szervezőjét pénz visszafizetési kötelezettség nem terheli.

További híreink

Tanévzáró előadás és diplomaosztó a Szenior Szabadegyetemen

Dátum: 2019. ápr 19. 11:42

Utolsó előadásához érkezett a Szenior Szabadegyetem 2018/2019-es tanéve április 18-án a Mezey István Művészeti Központban.

Életterünk, a Föld

Dátum: 2019. ápr 19. 10:00

Mennyire óvjuk Földünket?

Mit hozott a feltámadott?

Dátum: 2019. ápr 19. 08:26

Az egyházi év húsvéti ünnepköre hamvazószerdától áldozócsütörtökig tart. Ezen belül hamvazószerdától nagyszombatig a böjt időszaka van, mintegy felkészülés a feltámadás ünnepére.

Tovább szépült az Irinyi úti pihenőpark

Dátum: 2019. ápr 18. 14:36

Új fákat ültettek Kazincbarcikán

Programajánló

II. VIZAMO Edelényi Kastélysziget Körök

Edelény

Húsvét az Edelényi kastélyszigeten

Edelényi kastélysziget

József Attila Színház: Boldogság

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

III. Barcikai Emelkedők terepfutó verseny

Kazincbarcika

Véradás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk