https://kolorline.hu/Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy azon Kazincbarcika Város közigazgatási területén, családi házas övezetben élők, ahol az adott ingatlanban legalább 4 fő rendelkezik bejelentett lakóhellyel, lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Az edényzetek cseréjének feltételei:

  1. a kérelem benyújtására kizárólag Kazincbarcika Város közigazgatási területén lévő, családi házas övezetben lévő ingatlanok esetében van lehetőség,
  2. a visszaadandó edényzet sérülésmentességére vonatkozóan nyilatkoznia kell az edényzet birtokosának, amennyiben azonban a csere alkalmával az edényzet sérülésmentessége nem állapítható meg, az edényzet kicserélésére nem kerül sor,
  3. az edényzet cseréjére irányuló kérelemhez mellékelni kell az edényzet birtoklására jogosító megállapodás másolatát,
  4. az edényzet cseréjének feltétele a legutolsó, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj befizetését igazoló csekk másolatának, valamint az ügyfélazonosítót tartalmazó számlalevél másolatának kérelemhez történő csatolása,
  5. a kérelem benyújtására az az ingatlanhasználó jogosult, ahol az adott ingatlanban legalább 4 fő rendelkezik bejelentett lakóhellyel, melynek a lakcímnyilvántartásban történő ellenőrzéséhez a kérelmező a kérelem benyújtásával hozzájárul,
  6. a kérelmező adatai kezeléséhez a kérelem benyújtásával hozzájárul,
  7. nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a kérelmező vállalja, hogy az edényzet átvételére vonatkozó megállapodást a csere alkalmával aláírja.

A kérelem benyújtásának határideje: 2019. április 30.

A kérelem benyújtásának helye és módja:

  1. személyesen Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Szociális Csoportjánál – 3700 Kazincbarcika, Fő tér 36.,
  2. postai úton a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. postai címre
  3. elektronikusan a szoc@kazincbarcika.hu e-mail címre.

A kérelem letölthető az alábbi linkről, vagy személyesen átvehető a Fő tér 36. szám alatt ügyfélfogadási időben, illetve a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Fő tér 4. szám alatti épületének portáján munkaidőben.

A kérelemhez csatolni kell:

  1. edényzet birtoklására jogosító megállapodás másolati példánya
  2. legutolsó közszolgáltatási díj befizetését igazoló csekk másolata
  3. ügyfél- vagy partnerazonosítót tartalmazó számlalevél másolata

A kérelmek elbírálására a beérkezés sorrendjében kerül sor. Amennyiben a befogadható kérelmek száma eléri a rendelkezésre álló cseredarabok számát, a kérelem elutasítására kerül sor.

Az edényzetek cseréjére várhatóan 2019 tavaszán kerül sor. Az edényzetek cseréje térítésmentes és nem jelenti a közszolgáltatási díj változását!

További híreink

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk