https://kolorline.hu/Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy azon Kazincbarcika Város közigazgatási területén, családi házas övezetben élők, ahol az adott ingatlanban legalább 4 fő rendelkezik bejelentett lakóhellyel, lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Az edényzetek cseréjének feltételei:

  1. a kérelem benyújtására kizárólag Kazincbarcika Város közigazgatási területén lévő, családi házas övezetben lévő ingatlanok esetében van lehetőség,
  2. a visszaadandó edényzet sérülésmentességére vonatkozóan nyilatkoznia kell az edényzet birtokosának, amennyiben azonban a csere alkalmával az edényzet sérülésmentessége nem állapítható meg, az edényzet kicserélésére nem kerül sor,
  3. az edényzet cseréjére irányuló kérelemhez mellékelni kell az edényzet birtoklására jogosító megállapodás másolatát,
  4. az edényzet cseréjének feltétele a legutolsó, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj befizetését igazoló csekk másolatának, valamint az ügyfélazonosítót tartalmazó számlalevél másolatának kérelemhez történő csatolása,
  5. a kérelem benyújtására az az ingatlanhasználó jogosult, ahol az adott ingatlanban legalább 4 fő rendelkezik bejelentett lakóhellyel, melynek a lakcímnyilvántartásban történő ellenőrzéséhez a kérelmező a kérelem benyújtásával hozzájárul,
  6. a kérelmező adatai kezeléséhez a kérelem benyújtásával hozzájárul,
  7. nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a kérelmező vállalja, hogy az edényzet átvételére vonatkozó megállapodást a csere alkalmával aláírja.

A kérelem benyújtásának határideje: 2019. április 30.

A kérelem benyújtásának helye és módja:

  1. személyesen Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Szociális Csoportjánál – 3700 Kazincbarcika, Fő tér 36.,
  2. postai úton a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. postai címre
  3. elektronikusan a szoc@kazincbarcika.hu e-mail címre.

A kérelem letölthető az alábbi linkről, vagy személyesen átvehető a Fő tér 36. szám alatt ügyfélfogadási időben, illetve a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Fő tér 4. szám alatti épületének portáján munkaidőben.

A kérelemhez csatolni kell:

  1. edényzet birtoklására jogosító megállapodás másolati példánya
  2. legutolsó közszolgáltatási díj befizetését igazoló csekk másolata
  3. ügyfél- vagy partnerazonosítót tartalmazó számlalevél másolata

A kérelmek elbírálására a beérkezés sorrendjében kerül sor. Amennyiben a befogadható kérelmek száma eléri a rendelkezésre álló cseredarabok számát, a kérelem elutasítására kerül sor.

Az edényzetek cseréjére várhatóan 2019 tavaszán kerül sor. Az edényzetek cseréje térítésmentes és nem jelenti a közszolgáltatási díj változását!

További híreink

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk