https://kolorline.hu/Irány az iskola! – beiskolázási programsorozat Kazincbarcikán

Irány az iskola! – beiskolázási programsorozat Kazincbarcikán

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Elkezdődtek a beiskolázási programok a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamennyi tagintézményében, melynek keretében az eddig jól megszokott módon nyílt napokra várja az érdeklődő szülőket és ovisokat. Idén az Árpád Fejedelem és az Ádám Jenő tagiskolákkal indult a körülbelül egy hétig tartó programsorozat.

Az oktatási intézmények minden évben készülnek ilyen nyíltnapokkal, melyek segítséget nyújtanak a környékbeli szülőknek abban, hogy hová is lenne érdemes iskolába adni a gyerekeket, ha esetleg még valahol nem született meg a végső döntés.


Fotók: Kovács Loretta

Kedden az Árpád Fejedelem szerdán pedig az Ádám Jenő tagintézményekben is bemutatkoztak a leendő elsős tanító nénik, oktatók és intézményvezetők akik meséltek az iskolákról és azok erősségeiről.

Ezt követően pedig az érdeklődő óvodások és szüleik színes programokat tekinthettek meg. Az iskolák diákjai és pedagógusai különféle zenés táncos műsorokkal, kedveskedtek a vendégeknek. Emellett a gyerekek ízelítőt kaphattak az iskolai életből, mindezt egy szórakoztató és informatív közegben.

A beiratkozás ebben az évben április 11-én és 12-én történik majd, helyszíne pedig a Pollack Mihály Általános Iskolában lesz.

Az általános iskolai beiratkozással és a nyílt napokkal kapcsolatban bővebb információt a www.pollackiskola.hu weboldalon találnak.

További híreink

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

Közelít a Tour de Hongrie — jöhetnek a szurkolók, állítsunk rekordot!

Dátum: 2024. máj 01. 13:00

Május 9-én és 10-én Kolorcity szolgáltatja a híreket a Tour de Hongrie-hoz. Hogy ne csak minden a versenyzőkről szóljon, Kazincbarcika városa két programmal is csatlakozik a sporteseményhez. Az első napon csak szurkolnunk kell, a másodikon pedig a cél az, hogy megdöntsük az egyidőben történő városi kerékpározás rekordját!

Szavazott már a diákpolgármester-jelöltekre? Ismerje meg őket!

Dátum: 2024. máj 01. 07:00

A végzős diákok köszöntésén, a KiRepülőshow-n, amely arra hivatott, hogy elbúcsúzzon a város utolsóéveseitől, egy régi-új hagyományt elevenített fel Szitka Péter polgármester. Ennek kapcsán elhangzottak a diákpolgármester-jelöltek nevei is.

„Miénk a város!” – Helytörténeti vetélkedő a kazincbarcikai iskolásoknak

Dátum: 2024. ápr 30. 18:00

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub a 70 éves Kolorcity tiszteletére rendezte a lakóhelyismereti és várostörténeti versenyt, amelynek utolsó fordulóján 12 csapat mérte össze tudását a Mezeyben.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk