https://kolorline.hu/Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új arculattal és tartalommal készül a Rádió Top 88.8 április elsejétől a hallgatóságnak. Ezentúl több kazincbarcikai tartalommal, friss hírekkel a városról, valamint új zenei listával várják a rádió munkatársai a jól megszokott frekvencián a színes város érdeklődőit.

A színes város kollaborációja a helyileg működő Rádió TOP-al április elsején indult el, élő beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal színezve. Első vendégként Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója jelentkezett be a stúdióból, ahol a „hatvanöt éves Kazincbarcika” volt a téma, illetve az idei városban zajló programokról esett szó, a majálistól a 7.0 Kolorfesztiválig.

Ezután Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere volt a következő vendég, aki a város nagyobb volumenű beruházásairól beszélt. Itt a jelenleg is zajló dísztér felújítás, a tornacsarnok restaurációja, illetve a virágos Kazincbarcika program volt a téma.

Harmadik vendégként pedig Pelle Anna, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője ült a mikrofon mögé, hogy a Kazincbarcika 100 pályázatról adjon felvilágosítást, illetve az „Egy Szikrával Több” fórumsorozat eddigi előadásainak tapasztalatairól számoljon be.

A változatos vendégekkel megspékelt délelőtt mellett a hallgatók még értékes Kazincbarcikával kapcsolatos nyereményeket is bezsebelhettek, ha figyelemmel kísérték a napi műsorokat. Itt csak annyi dolga volt a betelefonálónak hogy a feltett Kazincbarcikával kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoljanak és máris jutalom ütötte a markukat.

További híreink

Újabb kormányzati „ajándék”: tízszeres drágulás az intézményi távfűtésben

Dátum: 2022. okt 01. 17:16

A kormány szeptember utolsó óráiban, október elsejétől egy tollvonással több mint tízszeresére növelte az önkormányzati intézmények távfűtési díját. A megemelkedett költségek egyúttal azt is jelentik, hogy kormányzati támogatás nélkül a településeken bölcsőde- és óvodabezárások, valamint elbocsátások jöhetnek.

Idősek hónapja Kazincbarcikán – Nem csak szépkorúaknak

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A Barcika Art Nonprofit Kft. októberben, az idősek hónapján egy rendkívül változatos programsorozattal várja a kazincbarcikai közönségét.

Októberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. okt 01. 08:00

A népszerű programsorozat októberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

Hamarosan a postaládákban a Kolorhét legújabb lapszáma

Dátum: 2022. szept 30. 10:44

Új lapszámmal jelentkezünk, szeptember 30-án. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálják a kolorline.hu oldalon.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek Hónapja – Szűcs Judith műsora

Don Bosco Sportközpont

Idősek hónapja – Szűcs Judit 2. műsora

Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok

Fitt Barcika – Ringató

Egressy Béni Művelődési Központ klubterme

Fitt Barcika – Pilates

Egressy Béni Művelődési Központ klubterem

Fitt Barcika – Kick box

Kazinczy Ferenc Tornacsarnok

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk