https://kolorline.hu/Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új arculattal és tartalommal készül a Rádió Top 88.8 április elsejétől a hallgatóságnak. Ezentúl több kazincbarcikai tartalommal, friss hírekkel a városról, valamint új zenei listával várják a rádió munkatársai a jól megszokott frekvencián a színes város érdeklődőit.

A színes város kollaborációja a helyileg működő Rádió TOP-al április elsején indult el, élő beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal színezve. Első vendégként Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója jelentkezett be a stúdióból, ahol a „hatvanöt éves Kazincbarcika” volt a téma, illetve az idei városban zajló programokról esett szó, a majálistól a 7.0 Kolorfesztiválig.

Ezután Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere volt a következő vendég, aki a város nagyobb volumenű beruházásairól beszélt. Itt a jelenleg is zajló dísztér felújítás, a tornacsarnok restaurációja, illetve a virágos Kazincbarcika program volt a téma.

Harmadik vendégként pedig Pelle Anna, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője ült a mikrofon mögé, hogy a Kazincbarcika 100 pályázatról adjon felvilágosítást, illetve az „Egy Szikrával Több” fórumsorozat eddigi előadásainak tapasztalatairól számoljon be.

A változatos vendégekkel megspékelt délelőtt mellett a hallgatók még értékes Kazincbarcikával kapcsolatos nyereményeket is bezsebelhettek, ha figyelemmel kísérték a napi műsorokat. Itt csak annyi dolga volt a betelefonálónak hogy a feltett Kazincbarcikával kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoljanak és máris jutalom ütötte a markukat.

További híreink

Újraindul a kazincbarcikai úszószakosztály!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

Az új személyi feltételeknek hála az úszószakosztály ez év szeptemberétől újra megkezdi a munkát. Bemutató edzésre szeptember 20-án kerül sor a Kazincbarcikai Fedett Uszodában.

Tűzifát csak megbízható, bevált helyről!

Dátum: 2021. szept 18. 08:00

A postaládájába dobott szórólapon szereplő telefonszámról rendelt tűzifát egy férfi Békéscsabán. Két Borsod megyei férfi szállította ki neki a tüzelőt, de kevesebbet kapott, mint amennyit kért és kifizetett.

Megelőzés kortalanul

Dátum: 2021. szept 17. 13:49

A rendőrök Komplex bűnmegelőzési, és baleset-megelőzési napot tartottak Sajókazán.

Az elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni

Dátum: 2021. szept 17. 09:00

Az átoltottság további növelése és a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyásának megelőzése érdekében szeptember 16-tól az internetes időpontfoglalóban a határidőn túli, valamilyen oknál fogva elmaradt második oltásokra is lehet már időpontot foglalni.

KolorTV élőben

Programajánló

Idősek hónapja – Csepregi Éva műsora

Don Bosco Sportcsarnok

Idősek hónapja – Zorán-koncert

Egressy Béni Művelődési Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk