https://kolorline.hu/Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új arculattal és tartalommal készül a Rádió Top 88.8 április elsejétől a hallgatóságnak. Ezentúl több kazincbarcikai tartalommal, friss hírekkel a városról, valamint új zenei listával várják a rádió munkatársai a jól megszokott frekvencián a színes város érdeklődőit.

A színes város kollaborációja a helyileg működő Rádió TOP-al április elsején indult el, élő beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal színezve. Első vendégként Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója jelentkezett be a stúdióból, ahol a „hatvanöt éves Kazincbarcika” volt a téma, illetve az idei városban zajló programokról esett szó, a majálistól a 7.0 Kolorfesztiválig.

Ezután Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere volt a következő vendég, aki a város nagyobb volumenű beruházásairól beszélt. Itt a jelenleg is zajló dísztér felújítás, a tornacsarnok restaurációja, illetve a virágos Kazincbarcika program volt a téma.

Harmadik vendégként pedig Pelle Anna, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője ült a mikrofon mögé, hogy a Kazincbarcika 100 pályázatról adjon felvilágosítást, illetve az „Egy Szikrával Több” fórumsorozat eddigi előadásainak tapasztalatairól számoljon be.

A változatos vendégekkel megspékelt délelőtt mellett a hallgatók még értékes Kazincbarcikával kapcsolatos nyereményeket is bezsebelhettek, ha figyelemmel kísérték a napi műsorokat. Itt csak annyi dolga volt a betelefonálónak hogy a feltett Kazincbarcikával kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoljanak és máris jutalom ütötte a markukat.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk