https://kolorline.hu/Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új arculattal és tartalommal készül a Rádió Top 88.8 április elsejétől a hallgatóságnak. Ezentúl több kazincbarcikai tartalommal, friss hírekkel a városról, valamint új zenei listával várják a rádió munkatársai a jól megszokott frekvencián a színes város érdeklődőit.

A színes város kollaborációja a helyileg működő Rádió TOP-al április elsején indult el, élő beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal színezve. Első vendégként Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója jelentkezett be a stúdióból, ahol a „hatvanöt éves Kazincbarcika” volt a téma, illetve az idei városban zajló programokról esett szó, a majálistól a 7.0 Kolorfesztiválig.

Ezután Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere volt a következő vendég, aki a város nagyobb volumenű beruházásairól beszélt. Itt a jelenleg is zajló dísztér felújítás, a tornacsarnok restaurációja, illetve a virágos Kazincbarcika program volt a téma.

Harmadik vendégként pedig Pelle Anna, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője ült a mikrofon mögé, hogy a Kazincbarcika 100 pályázatról adjon felvilágosítást, illetve az „Egy Szikrával Több” fórumsorozat eddigi előadásainak tapasztalatairól számoljon be.

A változatos vendégekkel megspékelt délelőtt mellett a hallgatók még értékes Kazincbarcikával kapcsolatos nyereményeket is bezsebelhettek, ha figyelemmel kísérték a napi műsorokat. Itt csak annyi dolga volt a betelefonálónak hogy a feltett Kazincbarcikával kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoljanak és máris jutalom ütötte a markukat.

További híreink

Már 2024 januárjában elindulhat az Egressy Művelődési Központ felújítása

Dátum: 2023. nov 30. 19:00

Hamarosan több ütemben és lépésben megkezdődik Kazincbarcika egyik legfontosabb kulturális intézményének, az Egressy Béni Művelődési Központnak az energetikai korszerűsítése. A fejlesztés további célja az épület külső megjelenésének megújulása és új tartalommal felruházása is. A beruházás illeszkedik Kazincbarcika dinamikus és fenntartható fejlődéséhez.

December 3-tól újra fényárban úszik Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 30. 13:00

Hosszú napok óta serényen folynak a munkálatok a Barcika Parknál, hogy a karácsonyi időszakban egy év kényszerkimaradás után újra pompás díszkivilágítás gyönyörködtesse a városlakókat. Természetesen a visszatérő „fényes fogadtatáson” kívül más ütős programok is várják azokat, akik december 3-án ellátogatnak a Fő térre.

Eggyel több szelet kenyér, eggyel kevesebb pofon – Komárominé Nagy Mária, a gyermekek segítője

Dátum: 2023. nov 29. 19:00

Városunk önkormányzatától a szociális munka napján, 2023. november 12-én Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért kitüntető díjat kapott Komárominé Nagy Mária, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központ intézményegység-vezetője 1990 óta ügyködik elszántan a szociális szférában. Évtizedeken keresztül számos gondviselő feladatkör felelős ellátásával érdemelte ki elismerését.

Újabb Arany Rózsa díjjal büszkélkedhet Kazincbarcika

Dátum: 2023. nov 29. 10:30

Arany Rózsa díjat nyert Kazincbarcika a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben; a város Váccal, Siklóssal, Pápával, Egerrel, Balatongyörökkel és Bajával együtt vehette át az elismerő címet az idén. A környezetszépítő verseny legmagasabb díját régiónként egy település kaphatja meg, az, amelyik évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a virágosításban, külön figyelemmel a fenntarthatóságra. Klimon István alpolgármester megköszönte a Barcika Park kertészeinek áldozatos munkáját, akik napról napra azon dolgoznak, hogy a város tiszta, zöld és virágos legyen.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika decemberi órarend

Irinyi János Tornacsarnok, Kazinczy Ferenc Tornacsarnok, Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Adventtől újévig Kazincbarcikán 2023

Kazincbarcika, változó helyszínek

Gyertyagyújtás és karácsonyi gasztroterasz Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Gyermekkönyvtári napok Kazincbarcikán

Egressy Béni Városi Könyvtár

Mesés kalandozás a Mikulás-kisvonatával

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk