https://kolorline.hu/Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Új hangszínben a Rádió Top 88.8

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Új arculattal és tartalommal készül a Rádió Top 88.8 április elsejétől a hallgatóságnak. Ezentúl több kazincbarcikai tartalommal, friss hírekkel a városról, valamint új zenei listával várják a rádió munkatársai a jól megszokott frekvencián a színes város érdeklődőit.

A színes város kollaborációja a helyileg működő Rádió TOP-al április elsején indult el, élő beszélgetésekkel és nyereményjátékokkal színezve. Első vendégként Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója jelentkezett be a stúdióból, ahol a „hatvanöt éves Kazincbarcika” volt a téma, illetve az idei városban zajló programokról esett szó, a majálistól a 7.0 Kolorfesztiválig.

Ezután Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere volt a következő vendég, aki a város nagyobb volumenű beruházásairól beszélt. Itt a jelenleg is zajló dísztér felújítás, a tornacsarnok restaurációja, illetve a virágos Kazincbarcika program volt a téma.

Harmadik vendégként pedig Pelle Anna, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője ült a mikrofon mögé, hogy a Kazincbarcika 100 pályázatról adjon felvilágosítást, illetve az „Egy Szikrával Több” fórumsorozat eddigi előadásainak tapasztalatairól számoljon be.

A változatos vendégekkel megspékelt délelőtt mellett a hallgatók még értékes Kazincbarcikával kapcsolatos nyereményeket is bezsebelhettek, ha figyelemmel kísérték a napi műsorokat. Itt csak annyi dolga volt a betelefonálónak hogy a feltett Kazincbarcikával kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszoljanak és máris jutalom ütötte a markukat.

További híreink

Durva hőség közelít

Dátum: 2024. jún 18. 14:30

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. A hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Díjeső a Borsod Sport Klub évzáró ünnepségén

Dátum: 2024. jún 18. 14:00

A Borsod Sport Klub (BSK) a Don Bosco Sportközpontban tartotta az évzáró ünnepségét június 12-én. Itt értékelték az elmúlt időszakot, sportolóik kiemelkedő teljesítményeit, és átadták a díjakat, dicséreteket.

A KVSE atlétái Székesfehérváron szerepeltek

Dátum: 2024. jún 18. 08:00

A KVSE atlétika szakosztálya részt vett a Kölyökből Atléta Program Országos Fesztiválján. A fiatal versenyzők az eredmények tükrében büszkén térhettek haza.

Előretekintő és -gondolkodó klímakonferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. jún 17. 20:20

A klímaváltozás okozta kihívásokra kerestek és kínáltak válaszokat és megoldásokat a LIFE-CLIMCOOP projekt legutóbbi interaktív rendezvényén. A Mezey István Művészeti Központban tartott eseményen téma volt a helyi környezeti kockázatok kezelése, a vízgazdálkodás, sőt a vízgyűjtőszintű közösségépítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Z!enemi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Kowalsky meg a Vega

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk