https://kolorline.hu/Barcikai Karatésok nagy sikere Montenegróban az Európa Bajnokságon

Barcikai Karatésok nagy sikere Montenegróban az Európa Bajnokságon

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kétszer is felcsendült a magyar himnusz egymás után, hiszen a barcikai Kiss ikrek, Kiss Richárd és Kiss Erik állhatott a dobogó két legfelső fokán a 9. Shotokan Karate Európa Bajnokság egyéni versenyeinek a 14-15 éves kategóriájában.

Az Észak-magyarországi Shotokan Karate Egyesület színeiben induló két fiatal a hétvégén Montenegróban megrendezett bajnokságon érték el a kiemelkedő eredményt. A 15 éves fiúk tavaly októrbern és decemberben kezdtek el karatével foglalkozni. Felkészítő edzőjük Lázi József volt, aki két további fiatal kíséretében képviselte az egyesületet és hazánkat a tornán, ahonan európa minden országából érkeztek versenyzők.  

Kiss Richárd az egyéni Kata mellett a Kumite kategóriában is sikeres volt, itt egészen a második helyig menetelt a fiatal karatés. A barcikai ikrek tornán való részvételéhez Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere is anyagi támogatást is nyújtott, a három napos tornáról a fiatal karatésok hétfőn érkeznek majd haza. 

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk