https://kolorline.hu/Húsvéti finomságok egyenesen a termelőktől

Húsvéti finomságok egyenesen a termelőktől

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Húsvéti finomságok, sonka, kolbász, füstölt húsok, sajtok, kézműves és erdei termékek, méz, bor és pálinka.

Ezeket a termékeket mind-mind megtalálhatták a III. Termelői és Húsvéti Vásárra kilátogatók Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpont parkolójában.

Fotók: Kovács Loretta

A portékáikat kínálókat és a vásárlókat a színpadon Szabó Zsolt intézményvezető, Vitális Gábor SDB a Magyar Szalézi Tartomány tartományfőnöki vikáriusa, valamint Klimon István alpolgármester köszöntötte.

Fotón: Klimon István alpolgármester

Fotón:  Balról jobbra Szabó Zsolt intézményvezető, Vitális Gábor SDB a Magyar Szalézi Tartomány tartományfőnöki vikáriusa

A városvezető köszönetét fejezte ki a vásár szervezőinek, hogy minden évben megrendezik húsvét előtt ezt a programot, ezzel is segítve a háziasszonyok bevásárlását. Vitális Gábor a Húsvét előtti nagyhét jelentéséről beszélt, miszerint a nagyhét a nagyböjt utolsó hete, virágvasárnaptól nagyszombatig.

Napjai a nagyhétfő, nagykedd, nagyszerda és a húsvéti szent háromnap. A vásárban az érdeklődők megvásárolhatták a húsvéti asztalra kerülő élelmiszereket és nem utolsó sorban zenés, táncos programokon szórakozhattak a kiegészítő műsorokon.

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk