https://kolorline.hu/Játszóházban készültek a Húsvétra 

Játszóházban készültek a Húsvétra 

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szüleikkel együtt kézműveskedtek a kicsik, vasárnap délelőtt a Gyermekek Háza Kézművesházban.

Szorgos kezek, kreatív gyerekek és nem utolsó sorban lelkes szülők készítették a szebbnél szebb húsvéti dekorációkat az ünnep közeledtével.

Fotók: Kovács Loretta

A legnépszerűbb idén a gyapjúból készült tojás volt, amit úgynevezett nemezelés technikával könnyedén elkészíthettek a résztvevők. De ezen kívül számos műhelyben lehetett tevékenykedni, így a cserépből készült nyuszi, a gyöngyös tojás és az ajtódísz is megtalálható volt a kézműves foglalkozás palettáján.

A résztvevők a játszóházban elkészített tárgyakat, ajándékokat haza is vihették. Ursutzné Blága Krisztina a Gyermekek Háza vezetője elmondta, minden évben óriási népszerűségnek örvend a Húsvétváró játszóház, ahol a családok egy kellemes délelőttöt tölthetnek el gyermekei társaságában.”

További híreink

Hogyan közlekedjünk kerékpárúton?

Dátum: 2019. jún 15. 08:00

Elkészült Kazincbarcikán a kerékpárút-hálózat utolsó szakasza is, így gyakorlatilag a város minden intézménye, nagyobb bevásárlóhelye megközelíthető lesz biciklivel. A biztonságos közlekedéshez azonban az is szükséges, hogy a kerékpárúton haladók tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal, illetve a gyalogosok is tudják, hogy az nem nekik van fenntartva. Érdemes tudni azt is, hogy ki minősül gyalogosnak.

Hétvégén is hőségriadó - Frissítő Kazincbarcikán 

Dátum: 2019. jún 14. 14:36

Kazincbarcikán péntektől – a harmadfokú hőségriasztásra való tekintettel – az Önkormányzat a belváros két pontján is vízosztást végez. Mivel az előjelezés szerint szombaton és vasárnap is marad a kánikula, ezért hétvégén is folytatódik a vízosztás.

Tour de Hongrie 2019: Kerékpáros Színes Város

Dátum: 2019. jún 14. 14:30

Kazincbarcikáról rajtolt a Tour de Hongrie 2019-es harmadik szakasza június tizennegyedikén reggel 10.00 órától.

Külső Védelmi Terv Gyakorlat: Klórömlés szimuláció Kazincbarcikán

Dátum: 2019. jún 13. 16:31

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Kirendeltség helyi szervezete Kazincbarcika Város Önkormányzatával közösen egy klórömléses szimuláció segítségével tartott katasztrófavédelmi gyakorlatot június 13-án.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk