https://kolorline.hu/KBSC Utánpótlás - Tartalmas, eredményes hétvége

KBSC Utánpótlás - Tartalmas, eredményes hétvége

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jól szervezett Bozsik-fesztiválon vett részt Putnokon a KBSC 2010-2011-es (U-8-U-9) korosztálya április 13-án. A 4+1-es mérkőzések mellett 3-3 elleni, négykapus, úgynevezett funinho-játékokat is szerveztek. A fesztiválon minden gyerek versenyzési lehetőséghez jutott, közel azonos időt tudtak a pályán tölteni holt idők nélkül.

Jól szervezett Bozsik-fesztiválon vett részt Putnokon a KBSC 2010-2011-es (U-8-U-9) korosztálya április 13-án. A 4+1-es mérkőzések mellett 3-3 elleni, négykapus, úgynevezett funinho-játékokat is szerveztek. A fesztiválon minden gyerek versenyzési lehetőséghez jutott, közel azonos időt tudtak a pályán tölteni holt idők nélkül. A játékok garantálták minden gyermeknek a magas számú labdaérintést, ebből adódóan a különböző technikai elemek gyakorlását: mint a labdavezetések, cselek, kapura lövések és labdaszerzések. A kis focisták fejlődését jól szolgálta a versenyhelyzet megjelenése, mindamellett mivel az eredményeket nem számolták, kiküszöbölhetővé vált a felesleges stresszhelyzet, garantált volt a játéköröm.

A résztvevőket csokoládéval, gyümölccsel és péksüteménnyel díjazták. A csapatok legkiemelkedőbb tagjai külön oklevelet és csokoládét kaptak.

Edző: Szopkó Roland

Álló sor: Szitka Nimród, Szitka Kolozs, Viszócki Olivér, Pápai Lilla Ilona, Lévai Kristóf, Gulyás Gergely, Magyar Bence, Váradi Milán, Ludánszki Zsombor 

Guggoló sor: Fórizs Bálint, Tóth Gellért, Sőregi Noel, Viszlai Viktor, Pigler László, Szegedi Zente 

Kiváló eredmények a rangos tornán 

A magas színvonalú Garamvölgyi Kupán vett részt a KBSC U-8-as csapata a 2011-ben született játékosaival Debrecenben április 14-én. 

Csoportmérkőzések:

DLA - KBSC 3-1 – Gól: Bárány K.

KBSC - Sajóvölgye FS  1-1 – Gól: Sőregi N.

Nyírbátor - KBSC 2-4 – Gól: Bárány K. (3), Sőregi N.

További mérkőzések, helyosztók:

KBSC - Miskolc Népkert 1-1 – Gól: Sőregi

Debreceni Sportiskola - KBSC 2-1 – Gól: Sőregi

DEAC - KBSC 2-2 – Gól: Sőregi (2) Büntetőkkel 2-4  

Szopkó Roland edző: – Másodikként jutottunk tovább a csoportunkból, ahol a másik két csoport első helyezettje ellen játszottunk körmérkőzést. A későbbi tornagyőztes Miskolci Népkert ellen 1-1-es döntetlent értünk el. (Utólag kiderült, hogy több túlkoros is játszott a csapatukban, amire a szervezőktől engedélyt kaptak, de így a fair play nem teljesült a többi csapattal szemben). A második meccsünk elején szervezetlenek voltunk, látszott a fáradtság a csapaton, rögtön kétgólos hátrányba kerültünk. A játékrész második felében nagyot küzdöttek a srácok, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de az ellenfél kapusa nagyszerű formában védett, nekünk pedig nem volt szerencsénk. 

Egy gólt tudtunk szerezni, így ellenfelünk meg tudta őrizni az előnyüket a végéig. A helyosztón a DEAC ellen 2-0-ás hátrányból álltunk fel, majd büntetőkkel, mivel a kapusunk az ellenfél összes lövését hárítani tudta, összesítésben 2-4 arányban megnyertük a mérkőzést és ezzel az V. helyen zárt a csapatunk, számos nagy klub utánpótláscsapatát megelőzve (Eger, DEAC, Balmazújváros, Sajóvölgye FS, Kisvárda Akadémia, Nyírbátor, Debreceni Loki)

A csapat (balról): Pigler László, Magyar Bence, Bárány Kristóf, Szegedi Norbert, Pápai Lilla, Takács Zsombor, Viszlai Viktor, Váradi Milán, Sőregi Noel

További híreink

Tanévzáró előadás és diplomaosztó a Szenior Szabadegyetemen

Dátum: 2019. ápr 19. 11:42

Utolsó előadásához érkezett a Szenior Szabadegyetem 2018/2019-es tanéve április 18-án a Mezey István Művészeti Központban.

Életterünk, a Föld

Dátum: 2019. ápr 19. 10:00

Mennyire óvjuk Földünket?

Mit hozott a feltámadott?

Dátum: 2019. ápr 19. 08:26

Az egyházi év húsvéti ünnepköre hamvazószerdától áldozócsütörtökig tart. Ezen belül hamvazószerdától nagyszombatig a böjt időszaka van, mintegy felkészülés a feltámadás ünnepére.

Tovább szépült az Irinyi úti pihenőpark

Dátum: 2019. ápr 18. 14:36

Új fákat ültettek Kazincbarcikán

Programajánló

II. VIZAMO Edelényi Kastélysziget Körök

Edelény

Húsvét az Edelényi kastélyszigeten

Edelényi kastélysziget

József Attila Színház: Boldogság

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

III. Barcikai Emelkedők terepfutó verseny

Kazincbarcika

Véradás

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk