https://kolorline.hu/Tanévzáró előadás és diplomaosztó a Szenior Szabadegyetemen

Tanévzáró előadás és diplomaosztó a Szenior Szabadegyetemen

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Utolsó előadásához érkezett a Szenior Szabadegyetem 2018/2019-es tanéve április 18-án a Mezey István Művészeti Központban. Az elektronikai hulladékok értékéről szóló prezentáció után, diplomaosztón vehették át a végzős hallgatók az okleveleiket.

A rendezvényt Papp Mónika, a Szikra Alapítvány elnöke nyitotta meg, megköszönve minden kedves hallgatónak az egész éves részvételét, majd jó előadást kívánt mindenkinek.


Fotók: Kovács Loretta

Ezt követően a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola diákjai adták elő Kerek Gábor Közeledő, Tavaszi Dal című művét ének, valamint hangszerkíséret mellett.

A zenés előadás után dr. Nagy Sándor, a Miskolci Egyetem Nyersanyagelőkészítési és Környezeti Eljárástechnikai Intézet igazgatója tartott prezentációt a szépkorúaknak az elektronikai hulladékokban rejlő értékekről. Az intézet munkásságának bemutatását követően szó esett a hulladékfeldolgozási statisztikákról, kiderült, hogy hová is kerülnek az elektronikai hulladékok miután a tulajdonosuk megválik tőlük, illetve hogy hazánk hogyan is teljesít az ilyen cikkek újrahasznosításának területén.

Ezután a certifikációk átadására került sor, ahol Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és dr. Dobos László, a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány elnöke nyújtották át egyenként a végzős hallgatóknak az okleveleket ünnepélyes keretek között. A városvezetők megköszönték mindenkinek, hogy időt és energiát nem sajnálva végigjárták a tanév előadásait és remélik, hogy mind a 76 diplomában részesült hallgató jól érezte magát a tanév során. Jövőre pedig várnak vissza mindenkit sok szeretettel az új tanévben is.

A rendezvény egy csoportképpel zárult.

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk