https://kolorline.hu/Ovis Gála a legfiatalabb csillagokért

Ovis Gála a legfiatalabb csillagokért

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Jelmezt öltöttek magukra a Kazincbarcikai óvodák pedagógusai és gyermekei április 26-án az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az Ovis Gálán színes műsorok várták az érdeklődő szülőket és hozzátartozókat.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák hagyomány szerint minden év áprilisa környékén Ovis Gálát rendeznek, ahol a legkisebbek is megmutatják tehetségüket a szüleiknek, nagyszüleiknek. Idén a szervezők Kazincbarcika 65. születésnapjával kötötték össze a rendezvényt, így a szokásos fellépések mellett a vendégek egy történelmi áttekintést is kaphattak a városról, ahol a kezdetektől egészen napjainkig mutatták be a gyerekek és pedagógusok a település múltját.


Fotók: Zele Tímea

A rendezvényt az Összevont Óvodák pedagógusainak kórusa nyitotta meg produkciójával. Ezt követően pedig az esemény főszervezője, Kálmán Judit intézményvezető helyettes köszöntötte a megjelent szülőket, vendégeket, intézményvezetőket, képviselőtestületi tagokat, illetve Klimon István alpolgármestert.

A neves nap alkalmából a tagintézmények tehetséggondozó műhelyei a művészeti nevelés területéből hoztak produkciókat a közönségnek. A kilenc óvodából összesen 160 gyermek vett részt az előadásokban, ahol különböző irodalmi, zenés, táncos előadásokat mutattak be a kicsik. Emellett pedig még mesés előadások és néptáncbemutatók is színesítették a műsorszámok repertoárját.

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk