https://kolorline.hu/A végén csattant a barcikai ostor

A végén csattant a barcikai ostor

Szerző:

Jóbi Attila

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 34. fordulójában a Siófok együttesét fogadta a Kazincbarcika. A kék-sárgák fordulatos és izgalmas végjátékban arattak 3-2-es győzelmet.

Az őszi idegenbeli 5-1-es barcikai siker függvényében Putnokon is győzelemre készült a KBSC a Siófok ellen. Jól is kezdett a házigazda, hiszen több veszélyes helyzetet alakított ki a vendégek kapuja előtt. A legígéretesebb helyzetet Fótyik puskázta el, kinek szabadrúgását Tajti védte bravúrral.

A Siófok csak néhányszor keveredett a hazai kapu közelébe, de a 37. percben Zamostny 17 méterről leadott lövése után megszerezték a vendégek a vezetést. Néhány perccel később pedig ismét gólt lőhetett volna a somogyi alakulat, de Balogh helyzeténél a kapufa megmentette a barcikaiakat az újabb kapott góltól. A félidőben újabb gól már nem esett, így siófoki vezetéssel ért véget az első 45 perc.


A második játékrészben nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a KBSC. Az 50. percben egy nagyszerű labdát kapott Toma és ki is használta a kínálkozó helyzetet, megszerezve ezzel első kazincbarcikai gólját. Nyolc perccel később ismét Toma volt a főszereplő, aki betört a tizenhatoson belülre és szép gólt rúgott a vendég kapuba, mellyel immár a kék-sárgáknál volt az előny.

Ezután a vendégek az egyenlítésért, míg a Kazincbarcika a mérkőzést eldöntő 3 gólért rohamozott. A 85. percben a Siófoknak össze is jött a 2-2- Zamostny 19 méterről mesterien csavart a hazai kapuba. A hajrában mindkét gárda sokat tett a győzelemért. A 91. percben Fila bravúrja mentette meg a KBSC-t a kapott góltál. A hosszabbításban azonban csattant a barcikai ostor. Kiss jobbról beívelt szögletét Belényesi fejelte a kapuba.

Már középkezdésre sem volt idő, így az utolsó pillanatban szerezte meg a Kazincbarcika a 3-2-es győzelmet jelentő gólt. Gálhidi György együttese 50 ponttal már a 9. helyen áll, és legközelebb május 5-én vasárnap 17 órától Csákváron lép pályára. 
 

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk