https://kolorline.hu/Búcsúztak a kazincbarcikai középiskolások

Búcsúztak a kazincbarcikai középiskolások

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vidám diákdaloktól volt hangos Kazincbarcika május első hetében, elballagtak a középiskolások. Összesen 464 végzős diák búcsúzott csütörtökön, pénteken és szombaton második otthonától.

Elsőként a Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium 54 diákja vett búcsút második otthonától május 2-án. Ezt követte az Irinyi János Református Oktatási Központ – Óvoda, Általános Iskola Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthonának 140 tanulója, illetve az Ózdi Szakképzési Centrum Surányi Endre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának 92 fiatal felnőttje valamint Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziumának 58 növendéke május 3-án. Az iskolai ünnepségek sorát pedig a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium 120 ballagója zárta május 4-én.


Fotó: Bartók Bence

Az intézmények legkiemelkedőbb diákjai idén is Polgármesteri Elismerő Oklevélben részesültek.


Oláh Miklós; Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium; átadta dr. Szuromi Krisztina jegyző


Fotó: Zele Tímea

Tóth Petra; Irinyi János Református Oktatási Központ – Óvoda, Általános Iskola, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Diákotthon; átadta Klimon István alpolgármester úr


Fotó: Zele Tímea

Bán Emese; ÓSZC Surányi Endre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának; átadta Bukó Géza önkormányzati képviselő


Fotó: Bartók Bence

Szabó Alexa; ÓSZC Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziuma; átadta Kovács László önkormányzati tanácsadó

Szlanyina Tímea; Szalézi Szent Ferenc Gimnázium; átadta Klimon István alpolgármester úr  

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk