https://kolorline.hu/Rend és fegyelem a futballpályán

Rend és fegyelem a futballpályán

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, május 10-én, hagyományteremtő célzattal, első alkalommal szervezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság labdarúgó tornát. A sportesemény remek alkalom volt arra, hogy a megyei rendőr kapitányságok dolgozói jobban összekovácsolódhassanak.

A rendezvényen 12 csapat, körülbelül 120 fővel vett részt, melyet a kedvező időnek köszönhetően a KSK Sportpályáján 08.00 órától 16.00 óráig tartottak. A szervezők fő célja a tornával az volt, hogy a rendőrkapitányságok állományának biztosítsanak szabadidős tevékenységet egy baráti labdarúgó bajnokság formájában.

Az eseményt Klimon István alpolgármester nyitotta meg beszédével, melyben örömét fejezte ki, hogy ilyen új kezdeményezések születnek Kazincbarcikán és a megyében egyaránt, majd jó szórakozást és kikapcsolódást kívánt a játékosoknak.

A meccsek három pályán zajlottak párhuzamosan, csoportonként 4 csapattal. A csoportok első két helyezettje, illetve a két legjobb harmadik helyezett jutott tovább az első körből, ezt követően pedig a nyertesek egymással ütköztek meg a végső győzelemig egy egyenes kiesése szakaszban.

A dobogósok különböző nyereményeket zsebelhettek be, az első helyezett csapat pedig emellett még a vándorkupát is kiérdemelte.

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk