https://kolorline.hu/Herbolyai közösségi nap

Herbolyai közösségi nap

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hagyományokhoz híven közösségi napot szervezett a Barcika Park Nonprofit Kft. a herbolyai bányatavaknál május 11-én. A programra helyi lakosokat, horgászokat, valamint segíteni vágyó vendégeket egyaránt vártak a cég munkatársai.

Az eseményen Klimon István alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Az városvezető beszédében elmondta; nagyon örül, hogy a helyi lakosok ilyen szépen karbantartják ezt a városrészt és ügyelnek a tavak és a környezet épségére.


Fotók: Zele Tímea

Csatlakozva a város „virágos Barcika” akciójához, a herbolyaiak is részt vettek a település szépítésében, és a horgászhelyek renoválása mellett 24 fát ültettek el a nap folyamán. Idén több mint harminc lakos csatlakozott a közösségi naphoz, melyet a munkálatokat követően egy jól megérdemelt közös ebéddel zárták a vendégek.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk