https://kolorline.hu/Idén is köszöntötték a kazincbarcikai mentősöket

Idén is köszöntötték a kazincbarcikai mentősöket

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai mentőállomás mentőseit köszöntötte Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 13-án hétfőn. A rendezvény célja idén is az volt, hogy a városvezetés köszönetet mondhasson a helyi mentőállomás dolgozóinak.

Az eseményen elsőként Szitka Péter polgármester köszöntötte a résztvevőket, aki méltatta a Kazincbarcikai Mentőállomás dolgozóinak munkáját.
A városvezetőt Csala András, a Kazincbarcikai Mentőállomás vezetője követte, aki röviden összefoglalta a mentőállomás elmúlt egy évét, majd köszönetet mondott Kazincbarcika városának az elismerésért.

Kuján Attila
Kuján Attila Szitka Pétert polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől vette át Kazincbarcika Város Polgárrmesterének Elismerő Oklevelét
Fotók: Kovács Loretta

A VII. Kazincbarcikai Mentőnap alkalmából Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kuján Attila mentőtechnikus vehette át. Kuján Attila több mint 30 éve, 1988 szeptemberében állt szolgálatba a Kazincbarcikai Mentőállomáson mentőápolóként. Az ellátott betegekkel empatikus, türelmes, segítőkész munkájában pontos, megbízható, precizitása példa­értékű. A polgármesteri elismerő oklevelet Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester adta át. A hetedik mentőnap közös ebéddel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Mentős nap

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk