https://kolorline.hu/Idén is köszöntötték a kazincbarcikai mentősöket

Idén is köszöntötték a kazincbarcikai mentősöket

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai mentőállomás mentőseit köszöntötte Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 13-án hétfőn. A rendezvény célja idén is az volt, hogy a városvezetés köszönetet mondhasson a helyi mentőállomás dolgozóinak.

Az eseményen elsőként Szitka Péter polgármester köszöntötte a résztvevőket, aki méltatta a Kazincbarcikai Mentőállomás dolgozóinak munkáját.
A városvezetőt Csala András, a Kazincbarcikai Mentőállomás vezetője követte, aki röviden összefoglalta a mentőállomás elmúlt egy évét, majd köszönetet mondott Kazincbarcika városának az elismerésért.

Kuján Attila
Kuján Attila Szitka Pétert polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől vette át Kazincbarcika Város Polgárrmesterének Elismerő Oklevelét
Fotók: Kovács Loretta

A VII. Kazincbarcikai Mentőnap alkalmából Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevelét Kuján Attila mentőtechnikus vehette át. Kuján Attila több mint 30 éve, 1988 szeptemberében állt szolgálatba a Kazincbarcikai Mentőállomáson mentőápolóként. Az ellátott betegekkel empatikus, türelmes, segítőkész munkájában pontos, megbízható, precizitása példa­értékű. A polgármesteri elismerő oklevelet Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester adta át. A hetedik mentőnap közös ebéddel és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Mentős nap

További híreink

„Kibontakozás" - Demes Ferenc László kiállítása

Dátum: 2020. febr 19. 13:00

„Kibontakozás” címmel nyílt kiállítás a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban február 19-én. A Gimi Galériában Demes Ferenc László alkotásit tekintheti meg a közönség, akinek tárlatát barátja, Turiné Orosz Margit, az Ózdi Képzőművészeti Egyesület elnöke nyitotta meg.

Lakossági felhívás építésügyi igazgatási feladatok ellátásáról

Dátum: 2020. febr 19. 10:23

Lakossági felhívás – 2020. március 1. napjától megszűnik az építésügyi igazgatási feladatok ellátása a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban

Karate sikerek Szirmabesenyőn

Dátum: 2020. febr 18. 11:27

Jól szerepeltek a karatés fiatalok

Mathieu van der Poelt is idecsábítanánk

Dátum: 2020. febr 18. 11:05

Szilasi László versenyigazgató szerint van esély arra, hogy a májusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen részt vegyen a sportág egyik nagy csillaga, Mathieu van der Poel is.

Programajánló

Senior Sportkavalkád

Don Bosco Sportközpont - Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Úszásoktatás

Kazincbarcikai Fedett Uszoda, Hadak útja 1.

Veres 1 Színház: Pletykafészek

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Szenior Szabadegyetem II. félév

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Veres 1 Színház: Pletykafészek - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ – Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk