https://kolorline.hu/Elmaradt a pontszerzés

Elmaradt a pontszerzés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 37. fordulójában az ETO FC Győr együttesét látta vendégül a Kazincbarcika. A putnoki mérkőzésen 1-0-ra vezettek a kék-sárgák, de végül még a pontszerzés sem sikerült.

Két megnyert csata a Siófok és a Csákvár elleni győzelem után a Győr ellen első győzelmére készült a Gálhidi-csapat. Legutóbb ősszel 0-0-át játszott egymással a két együttes, és az előző szezonban Győrben 4-3-ra, Putnokon 4-2-re nyert a kisalföldi csapat. A barcikaiak a mérkőzés első perceiben igyekeztek mezőnyfölényt kiharcolni, mely a 12. percben meghozta számukra a vezetést. Mikló tört be lendületesen a győri tizenhatoson belülre, ahol buktatták és a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Fótyik végezte el, aki a kapus mellett a hálóba lőtt. A gól után helyzetek itt is, ott is adódtak, de az újabb gólra a 45. percig kellett várni. Bal oldali győri szabadrúgás után Bagi csúsztatott Fila kapujába, kazincbarcikai szempontból a legrosszabbkor a félidő végét jelző sípszó előtt. 
A második félidő pedig még rosszabbul kezdődött, hiszen Fótyikot egy szabálytalanságot követően kicsit szigorúan az 55. percben kiállította. A dunántúliak átvették az irányítást, emberelőnyben veszélyes helyzeteket alakítottak ki. A KBSC hősiesen védekezett és olykor-olykor odakeveredett a vendégek kapuja elé is. A hazai kapura nehezedő nyomást a 76. percig bírta ki a házigazda. Ekkor Lovrencsics csapott le egy lecsorgó labdára, amely a hálóban kötött ki. A barcikaiak megpróbáltak emberhátrányban is ritmust váltatni, de nem volt esélyük egyenlíteni. A 87. percben egy vendégkontrát a csereként beállt Kovác váltott gólra. A hátralévő rövid időszakban az eredmény már nem változott, így a kék-sárgák 3-1-es vereséget szenvedtek. A KBSC 53 ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban, és május 19-én vasárnap fél háromtól az utolsó fordulóban Békéscsabán lép pályára.

 

További híreink

Folytatja szúnyoggyérítési programját a város

Dátum: 2024. júl 29. 10:58

A héten újabb szúnyoggyérítésre kerül sor Kazincbarcikán. Az időjárás függvényében július 31-én vagy augusztus 1-2. közötti napokon, az éjszakai órákban végzik a szakemberek a beavatkozást.

Indul a parlagfűszezon — a hétvégétől a közepes szintet is elérheti a pollenszint

Dátum: 2024. júl 28. 06:38

Egyre magasabb a parlagfű pollenkoncentrációja a levegőben, és a hétvégétől akár elérheti a tüneteket okozó közepes szintet is — tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

REpontok – Kazincbarcikán is eljött a palackvisszaváltás reformkora

Dátum: 2024. júl 27. 14:59

Az országosan már 10 millió visszaváltott palacknál tartó REpont-rendszer Kazincbarcikán is működésbe lendült. A nagyobb üzletek visszaváltó automatákkal szerelkeztek fel, amelyekkel számlánkra is kérhetjük a palackok ellenértékét, de akár a boltban is levásárolhatjuk egy kapott utalvánnyal az összeget. A környezetvédelmi szakemberek ettől az újítástól kevesebb eldobált hulladékot remélnek, és azt, hogy így több anyag kerül majd az újrahasznosítási láncba.

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk