https://kolorline.hu/Elmaradt a pontszerzés

Elmaradt a pontszerzés

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 37. fordulójában az ETO FC Győr együttesét látta vendégül a Kazincbarcika. A putnoki mérkőzésen 1-0-ra vezettek a kék-sárgák, de végül még a pontszerzés sem sikerült.

Két megnyert csata a Siófok és a Csákvár elleni győzelem után a Győr ellen első győzelmére készült a Gálhidi-csapat. Legutóbb ősszel 0-0-át játszott egymással a két együttes, és az előző szezonban Győrben 4-3-ra, Putnokon 4-2-re nyert a kisalföldi csapat. A barcikaiak a mérkőzés első perceiben igyekeztek mezőnyfölényt kiharcolni, mely a 12. percben meghozta számukra a vezetést. Mikló tört be lendületesen a győri tizenhatoson belülre, ahol buktatták és a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Fótyik végezte el, aki a kapus mellett a hálóba lőtt. A gól után helyzetek itt is, ott is adódtak, de az újabb gólra a 45. percig kellett várni. Bal oldali győri szabadrúgás után Bagi csúsztatott Fila kapujába, kazincbarcikai szempontból a legrosszabbkor a félidő végét jelző sípszó előtt. 
A második félidő pedig még rosszabbul kezdődött, hiszen Fótyikot egy szabálytalanságot követően kicsit szigorúan az 55. percben kiállította. A dunántúliak átvették az irányítást, emberelőnyben veszélyes helyzeteket alakítottak ki. A KBSC hősiesen védekezett és olykor-olykor odakeveredett a vendégek kapuja elé is. A hazai kapura nehezedő nyomást a 76. percig bírta ki a házigazda. Ekkor Lovrencsics csapott le egy lecsorgó labdára, amely a hálóban kötött ki. A barcikaiak megpróbáltak emberhátrányban is ritmust váltatni, de nem volt esélyük egyenlíteni. A 87. percben egy vendégkontrát a csereként beállt Kovác váltott gólra. A hátralévő rövid időszakban az eredmény már nem változott, így a kék-sárgák 3-1-es vereséget szenvedtek. A KBSC 53 ponttal a 10. helyen áll a bajnokságban, és május 19-én vasárnap fél háromtól az utolsó fordulóban Békéscsabán lép pályára.

 

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk