https://kolorline.hu/Országos leány röplabda diákolimpia elődöntő Kazincbarcikán

Országos leány röplabda diákolimpia elődöntő Kazincbarcikán

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A színes városban rendezték meg az országos leány röplabda diákolimpia IV. korcsoportjának elődöntőit május 21-én. Az izgalmakkal teli rendezvénynek a Kazinczy Ferenc Tornacsarnok adott otthont.

A rendezvényt Klimon István alpolgármester nyitotta meg, melyben elmondta, hogy személyes véleménye szerint a röplabda az egyik legérdekesebb sport a világon. Kazincbarcika nagyon szerencsés, hogy ilyen sikeres felnőtt röplabdacsapattal rendelkezik és reméli, hogy a fiatal generációk is ugyanilyen tehetségekkel segítik majd a jövőben a várost.

Fotók: Kovács Loretta

A megyei döntőket követően három csapat jutott be a Kazincbarcikán megrendezett elődöntőbe: a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola, a Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, illetve a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolája.

- A negyedik korosztályban hetedikes és nyolcadikos diákokból tevődnek össze a csapatok, de pályára lépnek elszórtan fiatalabb, ötödik és hatodik osztályosok is – tudtuk meg Benőcs Dávidtól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkárától.

A három megyei bajnok körmérkőzéseket játszott egymással, melyek három nyertes szett után értek véget. A legtöbb pontot szerzett csapat pedig elmondhatja magáról, hogy bejutott az országos döntőbe, ahol Magyarország nyolc legjobb iskolája méri majd össze erejét Egerben.

További híreink

Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Dátum: 2019. jún 22. 15:00

Második alkalommal hívta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a KolorLab Innovációs központba azokat a fiatalokat, akik a környék extreme sportolói közegét alkotják.

Borsod MTB Bajnoka verseny Kolorcityben

Dátum: 2019. jún 20. 13:35

Kazincbarcikára érkezik augusztus 11-én a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek a Csónakázó-tó lesz az otthona.

„Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” – Kazincbarcikai siker a TDH rajzpályázatán

Dátum: 2019. jún 20. 13:18

Kazincbarcikai iskolások diadalmaskodtak a „Kétkeréken Biztonsággal, szabadon!” című rajzpályázaton, melyet a 2019-es Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny szervezője, a Vuelta Sportiroda írt ki.

Városmarketing gyémánt díjat nyert a Fitt Ovi

Dátum: 2019. jún 19. 12:31

Idén június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a MédiapiacON konferencián a - Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing” szekciója adott otthont. Kazincbarcika idén újra városmarketing gyémánt díjat kapott.

Programajánló

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Szekeres Adrien - KolorCountry - Kolorfesztivál 7.0

Nekézseny

KolorFutás Kazincbarcika 2019

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk