https://kolorline.hu/Gőzerővel a kalóriák ellen a III. Fitness Dayen

Gőzerővel a kalóriák ellen a III. Fitness Dayen

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Súlykontroll, strong by zumba, gymstick, zona, kangoo, box, alakformáló, zumba és stretching volt a palettán a III. Fitness Day-en, amit Czégel Erika, Miss Gymstick Hungary és a Barcika Art Kft. közösen szervezett május 25-én.

A Don Bosco Sportközpontban az edzések sorát Béres Alaxendra, fitnesz világ- és Európa-bajnok, fitneszedző nyitotta meg. Alexandra már múlt évben is nagy sikerrel mozgatta meg az edzeni vágyókat, ez idén sem volt máshogy, súlykontroll órájával emelte a pulzusszámot. Stábunknak elárulta, hamarosan újra Kazincbarcikára érkezik, hiszen május 29-én Katus Attilával és Szentgyörgyi Rómeóval a kihívás napján mozgatják meg a sport szerelmeseit.

Fotók: Kovács Loretta

Ezt követően tovább fokozódott a terhelés, hiszen Piros Gábor strong by zumbája igazi kihívás volt, minden testrészt átmozgató edzést tartott.

Egy kis pihenő után Tőszeginé Gabriella, Gymstick-edző varázsolt bulihangulatot a csarnokba, miközben Miss Gymstick Hungary a Kolorline érdeklődésére elárulta: óriási öröm számára, hogy immár harmadik alkalommal lakóhelyén, Kazincbarcikán rendeznek fitnesznapot, melyre az ország legnépszerűbb és legeredményesebb edzőit sikerült újra meghívnia.

Fotón: Czégel Erika Miss Gymstick Hungary

Ezután Péntek Enikő, a ZONA edzésforma feltalálója, oktatója jobbnál jobb zenére izzasztotta meg a mozogni vágyókat.

Közben már Sifter Tímea, azaz Sifi, Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitneszversenyző és csapata, több száz kangoo cípővel érkezett Kazincbarcikára, hogy a Fitness Day félidejében további kalóriáktól szabadítsa meg a résztvevőket.

A pörgés tovább folytatódott, hiszen a színpadon Fera-Both Csilla sem hagyta szárazon bokszedzésével a társaságot.

Aki az alakformáló gyakorlatokat szereti, nem csalódott Monoczki Andrea edző teljes testet átmozgató, formáló edzésprogramjában.

Az utolsó előtti fellépő Kolobiskó Rita, zumba intsruktor volt, aki táncos lépésekkel, aerobikmozdulatokkal teremtett bulihangulatot a csarnokba.

A nap utolsó sztáredzője és egyben a nap egyetlen férfi fellépője Katus Attila, világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó volt, aki a mai napra stretching-edzést hozott, a tőle jól megszokott humoros formában.

A sportprogramok mellett a résztvevők fitneszruhákat, -kiegészítőket is vásárolhattak, a kicsik pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház segítségével kézműveskedhettek.
Az egész napos programra közel félezer ember érkezett, akik között a nap folyamán értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők.

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk