https://kolorline.hu/Mosolyba oltott festék zeneszóra

Mosolyba oltott festék zeneszóra

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Mosolyba oltott festék zeneszóra” címmel nyílt kiállítás P. Dányi Gabriella alkotásaiból a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ I. számú Idősek Otthonában. A kiállítás május 24-én került megnyitásra ünnepélyes keretek között.

A kiállításon Takácsné Lőkös Éva, intézményegységvezető köszöntötte a lakókat, megjelent vendégeket, illetve István Zsoltot a KSZSZK igazgatóját, Szabóné Zsuponyó Ágnes igazgatóhelyettest és Karikás Lajosné az intézmény korábbi stratégiai igazgató-helyettesét.


Fotók: Szűcs Mara

A köszöntéseket követően versszavalások színesítették a kiállítás megnyitóját, majd megzenésített versekből előadott műsor következett Bartalis Levente zenész közreműködésének hála.

Ezután Czövekné Kókai Zsanett a központ mentálhigiénés munkatársa, a művész életének útjáról mesélt. Kitért a múlt motivációira, illetve beszélt a karrierjének legmeghatározóbb eseményeire, munkásságának hajtóerejére.

Az intézet igazgatója, István Zsolt is beszédet mondott, melyben elmondta, hogy az I. számú otthon életében ez a kiállítás egy rendkívüli esemény, hiszen ekkora volumenű tárlat még sosem volt megtekinthető ezek között a falak között. Szinte biztos benne, hogy ezek a rendkívül színes, az ember figyelmét rögtön megragadó művek mindenkire gondolatfakasztóan fognak majd hatni.

A képek mindenképpen gondolat fakasztók és minden emberből más érzelmeket, gondolatokat váltanak ki, például van, akinek a család és a közeli hozzátartozók jutnak eszébe, de van, akinek az élet különböző kellemes eseményei villannak be, ha megáll megcsodálni egy-egy műveket.

További híreink

Toboroz a KBSC — fociedzések ovisoknak

Dátum: 2024. szept 26. 19:00

Ismét toboroz a KBSC. A futballedzők korábban már tartottak toborzást, akkor több mint 40 óvodás csatlakozott az edzésekhez. Mivel még sok az érdeklődő, így a sportcentrum október 3-án újabb toborzást tart, és arra biztatják a gyerekeket, hogy jöjjenek el és csatlakozzanak hozzájuk.

Őszi üzemmódban zenél a Fő téri vízijáték-show

Dátum: 2024. szept 26. 15:45

A közimádatnak örvendő vízijáték-show fokozatosan megy csak téli álomra. November 1-jéig pénteken és szombaton esténként még tovább élvezhetőek fényei, valamint idén interaktívan felfokozott zenei repertoárja.

Áramszünet

Dátum: 2024. szept 25. 12:00

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez. A cikkben részletezett időpontokban és helyszíneken Kazincbarcika néhány utcájában szünetelni fog a szolgáltatás.

Kolorcity Kazincbarcika - PSE — VS Dunakeszi 5-8

Dátum: 2024. szept 25. 09:12

Első hazai mérkőzését játszotta hétfőn a Kolorcity Kazincbarcika - PSE a férfi futsal NB II. Keleti csoportjának 2. fordulójában. A parasznyai csapat a Dunakeszit fogadta a Kazinczy Ferenc Sportcsarnokban, de ezúttal nem sikerült pontot begyűjteni az összecsapáson.

KolorTV élőben

Programajánló

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Gyalog- és biciklitúra

Kazincbarcika

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk