https://kolorline.hu/Kihívás napja Kazincbarcikán

Kihívás napja Kazincbarcikán

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika idén is megszerezte az első helyet kategóriájában a Kihívás Napján május 29-én. A közös munkából megszületett eredmény a nap folyamán legalább tizenöt perc mozgást végző helyi óvodásoknak, iskolásoknak és felnőtteknek köszönhető.

A Kihívás Napja egy Fitt Reggel elnevezésű bemelegítéssel kezdődött, melyet Szentgyörgyi Rómeó, személyi edző, életmód tanácsadó és többszörös világ- és Európa bajnok verseny aerobik sportoló tartott a Don Bosco Sportközpontban 8.30-tól. Itt a város általános iskolásai egy közös reggeli tornán vettek részt.

Fotók: Zele Tímea

Ugyanebben az időpontban Kolor Game néven, az uszodában játékos vízi sportvetélkedőn vettek részt a több korosztályból álló csapatok. A versenyszámok között szerepeltek: felfújható gumicsónakkal való gyorsasági feladatok, labdás és kirakós játékok, illetve úszást előtérbe helyező csapatjátékok is.
Ezt követően 10 órától a Füzike Tagóvodában átadásra került az új multifunkcionális sportpálya, amely Kazincbarcika Város Önkormányzata, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és helyi vállalkozók támogatásával épült meg.

Délelőtt elkezdődtek a Fitt Barcika programok is 11 órától Jógán vehettek részt az érdeklődők az Egressy Béni Művelődési Központban, majd 16.30-tól ugyanitt pilates is várt minden mozogni vágyót. Az este utolsó részében 18 órától vízitornán vehettek részt az érdeklődők, aminek a helyszíne a Kazincbarcikai Városi Fedett Uszoda volt.
A Kazinczy Ferenc Tornacsarnok 12.30-tól a Kolor Game második részének adott otthont, ahol a csapatok, ügyességi és váltóversenyen bizonyíthatták rátermettségüket. A versenyző csapatok közül idén a Tompa Mihály Református Általános Iskola csapata végzett az első helyen.

A változatos programok közben a kihívás Napjának sztárvendégei is járták a várost, a mozgásról Béres Alexandra, fitneszedző, fitnesz világ- és Európa-bajnok, Katus Attila - személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok, illetve Szentgyörgyi Rómeó személyi edző, életmód tanácsadó és többszörös világ- és Európa bajnok versenyző aerobik sportoló gondoskodtak a tagóvodákban és középiskolákban.

Délután 15 órától ismét mozgásba lendült a város a Fitt Kihívásnak köszönhetően, melyet a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban rendeztek meg.
Az első órát Piros Gábor strong by zumbája indította el, melyet Csákné Csabai Gabriella fitt labda edzése követett.

Fotók: Kovács Loretta 

Aki még jó formában volt az Zwillinger Fannival kerékpárra pattant egy spinning edzés keretén belül.

A sor junior aerobickal folytatódott Molnár Ádám vezetésével. A tánc szerelmesei sem unatkoztak, hiszen Szavják András latinos táncra invitálta az érdeklődőket. A programokat a Hell Fight Club junior box edzése és Czégel Erika gymstick órája, valamint Sipter Imre kick-box órája zárt.

A nap végére meghirdetett kerékpáros, valamint gyalogtúra a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt.

További híreink

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 07. 09:44

Frissítve! Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Megkezdődött az érettségi!

Dátum: 2024. máj 07. 09:39

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgával indult az idei érettségi időszaka. Kazincbarcikán az Irinyi, a Szalézi, és a Surányi diákjai adtak számot tudásukról.

Rekordfeszegető kazincbarcikai szereplés a Tenisz Diákolimpián

Dátum: 2024. máj 06. 18:38

A Tenisz Diákolimpia Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei döntőjét május 2-án rendezték Kazincbarcikán. A fővárost kivéve sehol nem jelentkezett olyan sok diák, mint a mi vármegyénkből. Ráadásul a kiemelkedő 103 fő több mint fele, 63 tanuló kazincbarcikai iskolákból nevezett. Végeredményképpen városunk 31 ifjú teniszezője jutott az országos döntőbe.

Kedden és szerdán aszfaltoznak az Újkazinc városrészben

Dátum: 2024. máj 06. 15:12

A kivitelezőnél felmerült váratlan technikai fennakadás megszűnését követően — amennyiben az időjárás is engedi — május 7-én és 8-án történik meg az Újkazinc városrész fő közlekedési útjának aszfaltozása. Mind a keddi, mind a szerdai napon a teljes útszakaszt lezárják reggel 07:00 és 18:00 óra között.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk