https://kolorline.hu/Szombat hajnali tragédia

Szombat hajnali tragédia

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek a balesetben.

Mucsony és Kazincbarcika közötti tragédiában egy személy életét vesztette és többen súlyosan megsérültek.
Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az elsődleges információk szerint egy Alfa Romeo típusú gépjármű árokba hajtott. Az autó utasai kiszálltak a kocsiból és elmondásuk szerint a sofőrjük elszaladt. A rendőrség ezt az állítást még vizsgálja. Ezt követően az utasok az út közepére álltak, hogy segítséget kérjenek, amikor az arra közlekedő Suzuki típusú személygépkocsi elütötte őket.
Egy húsz év körüli férfi vesztette életét a helyszínen, őt már nem lehetett megmenti az újraélesztést követően sem. További három személy súlyosan megsérült, egy negyven év körüli nő kézfejét vesztette, egy huszonöt év körüli férfi lábtörést szenvedett, egy hat év körüli kisfiút viszont életveszélyes koponyasérüléssel szállítottak kórházba. Az utasok között volt még egy fiatal nő is, ő néhány karcolással megúszta.
Az esetet követően a sürgősségi ambulanciára több autóval érkeztek ki a rendőrök, mivel az érintettek rokonsága közül körülbelül harminc fő jelent meg az intézményben.

Forrás: boon.hu

További híreink

Június 17-étől a Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantás miatt zárva tart

Dátum: 2019. jún 17. 14:39

A Kazincbarcika Fedett Uszoda karbantartás és vízcsere miatt június 17-től előreláthatólag július 31-ig zárva tart.

Újítások és ajándékozás a Muskátli Nyugdíjasházban

Dátum: 2019. jún 17. 14:13

Új bútorok, renoválás és ajándékok színesítik a szépkorúak mindennapjait a Muskátli Nyugdíjasházban, hála Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a Barcika Szolg Kft.-nek.

Vegyszeres gyomirtást tart a MÁV

Dátum: 2019. jún 17. 11:52

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a hogy a MÁV Zrt. Miskolc Területi Igazgatóság területének vegyszeres gyomirtásának II.üteme megkezdődik.

Beszéljünk az autólopásról - melyek a legrizikósabb helyzetek?

Dátum: 2019. jún 17. 11:25

A rendőrségi statisztikai adatok alapján szinte minden évben növekszik az autólopások száma. Ez részben annak köszönhető, hogy egyre többen válnak tulajdonossá, de egyben annak is, hogy ezek a tulajdonosok sokszor nem gondoskodnak megfelelően a biztonságról. Vannak olyan tényezők és körülmények, amelyek elkerülésével a lopás esélye csökkenthető. Ebben a cikkben ezekről lesz szó.

Programajánló

Föld alatt és föld felett teljesítménytúrák

Aggtelek

II. Fedrid Császta Trail

Edelény

3. Sri Chinmoy Lázbérc tó Maraton

Uppony

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Magtár udvar - KolorCountry

Dubicsány

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk