https://kolorline.hu/Szombat hajnali tragédia

Szombat hajnali tragédia

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek a balesetben.

Mucsony és Kazincbarcika közötti tragédiában egy személy életét vesztette és többen súlyosan megsérültek.
Szabó Csilla, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, az elsődleges információk szerint egy Alfa Romeo típusú gépjármű árokba hajtott. Az autó utasai kiszálltak a kocsiból és elmondásuk szerint a sofőrjük elszaladt. A rendőrség ezt az állítást még vizsgálja. Ezt követően az utasok az út közepére álltak, hogy segítséget kérjenek, amikor az arra közlekedő Suzuki típusú személygépkocsi elütötte őket.
Egy húsz év körüli férfi vesztette életét a helyszínen, őt már nem lehetett megmenti az újraélesztést követően sem. További három személy súlyosan megsérült, egy negyven év körüli nő kézfejét vesztette, egy huszonöt év körüli férfi lábtörést szenvedett, egy hat év körüli kisfiút viszont életveszélyes koponyasérüléssel szállítottak kórházba. Az utasok között volt még egy fiatal nő is, ő néhány karcolással megúszta.
Az esetet követően a sürgősségi ambulanciára több autóval érkeztek ki a rendőrök, mivel az érintettek rokonsága közül körülbelül harminc fő jelent meg az intézményben.

Forrás: boon.hu

További híreink

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

Kazincbarcikai siker a 6. Kassa-Miskolc Ultramarathonon

Dátum: 2024. ápr 21. 17:50

Nem akármilyen kazincbarcikai sikerek is születettek a 6. Kassa—Miskolc Ultramarathonon. A BorsodChem Runners férfi ötös váltója rögtön a dobogó legfelső fokára állhatott fel, de szépen szerepeltek további egészben vagy részben kazincbarcikai formációk is.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk