https://kolorline.hu/Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Második alkalommal hívta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a KolorLab Innovációs központba azokat a fiatalokat, akik a környék extreme sportolói közegét alkotják. A második megbeszélésen, június 20-án már konkrét látványtervvel készültek a projektért felelős szakemberek a tervezett park lakói számára.

Az Irinyi tornacsarnok melletti területen hamarosan elkezdődnek a munkálatok, ahol egy új sportlétesítményt épít a város, a legmodernebb eszközökkel és felszereltséggel. A pálya közel 1,8 milliárd forintból fog létrejönni és várhatóan nem csak a város, hanem az egész régió legkiemelkedőbb extreme sportra alkalmas helyszíne lesz majd.


Fotók: Halász Gábor

Az első fórumon a városvezetés kimondottan azt a korosztályt szólította meg, akik nap mint nap a sport szerelmének élnek, hogy mondják el ötleteiket, tapasztalataikat a témával kapcsolatban. A fiatalok többsége már évek óta deszkázik, görkorizik, bmx-ezik vagy rollerezik és több magyar pályát is kipróbált életében, így releváns tapasztalatokkal tudtak segíteni a projekt megvalósítását szolgáló ötletelésben.

Ezen a második fórumon, már kész 3d-s látványtervekkel álltak elő a szakemberek, hogy bemutassák mire is jutottak eddig a felvetült ötletek alapján. Több terv is bemutatásra került, méretarányos mérnöki tervezéssel, ahol minden esetben fontos szempont volt, hogy egy kombinált, mindenkinek megfelelő eredmény jöhessen majd létre a végkifejlettben.

A fórumok szervezői nagyon hálásak a fiataloknak, hogy ilyen aktivitással részt vettek ezeken a fórumokon és remélik, hogy a végeredmény majd minden sportolónak kielégíti az igényeit.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk