https://kolorline.hu/Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Ötletbörze 2.0 – Kolorcity extreme park tervezete

Szerző:

Bartók Nándor

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Második alkalommal hívta meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a KolorLab Innovációs központba azokat a fiatalokat, akik a környék extreme sportolói közegét alkotják. A második megbeszélésen, június 20-án már konkrét látványtervvel készültek a projektért felelős szakemberek a tervezett park lakói számára.

Az Irinyi tornacsarnok melletti területen hamarosan elkezdődnek a munkálatok, ahol egy új sportlétesítményt épít a város, a legmodernebb eszközökkel és felszereltséggel. A pálya közel 1,8 milliárd forintból fog létrejönni és várhatóan nem csak a város, hanem az egész régió legkiemelkedőbb extreme sportra alkalmas helyszíne lesz majd.


Fotók: Halász Gábor

Az első fórumon a városvezetés kimondottan azt a korosztályt szólította meg, akik nap mint nap a sport szerelmének élnek, hogy mondják el ötleteiket, tapasztalataikat a témával kapcsolatban. A fiatalok többsége már évek óta deszkázik, görkorizik, bmx-ezik vagy rollerezik és több magyar pályát is kipróbált életében, így releváns tapasztalatokkal tudtak segíteni a projekt megvalósítását szolgáló ötletelésben.

Ezen a második fórumon, már kész 3d-s látványtervekkel álltak elő a szakemberek, hogy bemutassák mire is jutottak eddig a felvetült ötletek alapján. Több terv is bemutatásra került, méretarányos mérnöki tervezéssel, ahol minden esetben fontos szempont volt, hogy egy kombinált, mindenkinek megfelelő eredmény jöhessen majd létre a végkifejlettben.

A fórumok szervezői nagyon hálásak a fiataloknak, hogy ilyen aktivitással részt vettek ezeken a fórumokon és remélik, hogy a végeredmény majd minden sportolónak kielégíti az igényeit.

További híreink

Kreatív foglakozás az ősz jegyében

Dátum: 2019. okt 16. 18:07

Ügyes kicsi kezek "dolgoztak" a Gyermekek Háza - Kézművesházban

Beszédes festmények

Dátum: 2019. okt 16. 17:28

Szakács Barna festőművész tárlata a Gimi Galériában

Ötkarikás beszélgetések

Dátum: 2019. okt 16. 14:05

Ötkarikás beszélgetéseket szervezett az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub október 15-én kedden. A Mezey István Művészeti Központban megrendezett eseményen három neves előadó is szerepelt.

Polgármester válasza

Dátum: 2019. okt 15. 04:03

Tisztelt Kárpáti László Úr! Tisztelt Kárpáti Zoltán Úr!

Programajánló

Generációk találkozása

Időskorúak Gondozóháza - Kazincbarcika

Kortalan kvíz

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Idősek Hónapja Kazincbarcikán

1. Számú Idősek Otthona - Kazincbarcika

Barátunk a környezetünk

Kazincbarcika

Színes ősz - Egészséget Kazincbarcikának

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk