https://kolorline.hu/Holnaptól ideiglenes bejáraton közelíthető meg a Polgármesteri Hivatal

Holnaptól ideiglenes bejáraton közelíthető meg a Polgármesteri Hivatal

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Július 9.-tól új szakaszba lép a Fő Tér felújítása, melynek keretében lebontják a Polgármesteri Hivatal bejárata előtti járdát. A látogatók a főbejárat helyett a városházát az épület melletti parkoló felől, a házasságkötő teremnél lévő ideiglenes bejáraton tudják majd megközelíteni a következő hetekben.

A tervek szerint a munkálatok az épület előtt egész júliusban folytatódnak majd, az ideiglenes bejárat is akadálymentesített és mozgáskorlátozottak számára is használható lesz majd. Az aulából az irodák a a szokott rend szerint közelíthetőek meg, a hivatalban zavartalanul folyik a munka a kinti munkálatok ellenére is. 

A Fő tér rekonstrukciója még 2017 őszén indult, a közel két éves beruházás előre láthatóan nyár végére fejeződik majd be. A már tavaly átadott első fázis után, idén kezdődött meg a Polgármesteri hivatal előtti terület rekonstrukciója is, és amelynek végén a tervek szerint ősszel vehetik majd birtokba a a teljesen megújult Fő teret a kazincbarcikaiak. 

 

 

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk