https://kolorline.hu/Gázmotort cseréltek

Gázmotort cseréltek

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kicserélték a városi fűtőmű három gázmotorja közül a legtöbb üzemórát futott berendezést. A több mint 100 millió forintos beruházásnak óriási szerepe van az üzembiztonság szempontjából, hiszen ezek a berendezések látják el a melegvízszolgáltatást, illetve a téli időszakban a fűtést Kazincbarcika távhős lakásaiban.

Óriásdaruval emelték be a Dániából érkezett gázmotort az Alteo Csoport által üzemletetett városi fűtőmű csarnokába. A régi gázmotor hosszú távú üzemeltetése és felújítása már nem lett volna gazdaságos, ezért döntött úgy a cégcsoport vezetése, hogy egy kevés üzemórát futott és rendkívül jó állapotban lévő gázmotort vásárol. A cég üzletpolitikájában nagy szerepet játszik a barcikai fogyasztók elégedettsége, így nem volt kérdés az, hogy az önerőből finanszírozott gázmotort megvásárolja és üzembe helyezze. A beruházásnak köszönhetően nagyban nő az üzembiztonság és az állandó rendelkezésre állás. A tesztüzem után július végén már teljes kapacitással termeli majd az újonnan beszerzett gázmotor a hőt, ami a melegvíz biztosításához és a téli fűtéshez nélkülözhetetlen – tette hozzá Bóta Márton karbantartási vezető.fűtőmű

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk