https://kolorline.hu/Gázmotort cseréltek

Gázmotort cseréltek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kicserélték a városi fűtőmű három gázmotorja közül a legtöbb üzemórát futott berendezést. A több mint 100 millió forintos beruházásnak óriási szerepe van az üzembiztonság szempontjából, hiszen ezek a berendezések látják el a melegvízszolgáltatást, illetve a téli időszakban a fűtést Kazincbarcika távhős lakásaiban.

Óriásdaruval emelték be a Dániából érkezett gázmotort az Alteo Csoport által üzemletetett városi fűtőmű csarnokába. A régi gázmotor hosszú távú üzemeltetése és felújítása már nem lett volna gazdaságos, ezért döntött úgy a cégcsoport vezetése, hogy egy kevés üzemórát futott és rendkívül jó állapotban lévő gázmotort vásárol. A cég üzletpolitikájában nagy szerepet játszik a barcikai fogyasztók elégedettsége, így nem volt kérdés az, hogy az önerőből finanszírozott gázmotort megvásárolja és üzembe helyezze. A beruházásnak köszönhetően nagyban nő az üzembiztonság és az állandó rendelkezésre állás. A tesztüzem után július végén már teljes kapacitással termeli majd az újonnan beszerzett gázmotor a hőt, ami a melegvíz biztosításához és a téli fűtéshez nélkülözhetetlen – tette hozzá Bóta Márton karbantartási vezető.fűtőmű

További híreink

Az élet harmóniája

Dátum: 2020. jún 07. 10:26

Sikerorientált, túlhajszolt világunkban folyamatosan keresünk valami fogódzót, amelybe kapaszkodva rálelhetünk a békére. Arra a harmóniára, ami elvezet belső nyugalmunk megtalálásához és összhangot teremt a külvilággal. Ám mindenki másként jut el a kiegyensúlyozottság idilli állapotához. Kiváltképp az utóbbi hónapok megszokottól eltérő történései tettek szükségessé különleges megoldásokat, az egyén és a közösségek számára is. A koronavírus okozta kihívásokra válaszként született meg a kazincbarcikai Szalézi Plébánia online oratóriumának ötlete. Az egyik adásban Kukuczka Robert, szalézi szerzetes atya a zene az élet harmóniáját elősegítő, meghatározó erejéről mesélt. Ennek kapcsán beszélgettünk Robert atyával a lélek rezgéseiről.

Köszönetet mondanak a városvezetők a pedagógusoknak – Pedagógusnap nap

Dátum: 2020. jún 07. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszönti a városban tevékenykedő szakembereket. A magyar kormány döntése alapján, a járványügyi helyzetre való tekintettel, a hagyományos ünnepi gálaműsor megtartására nincs lehetőség, így ebben a formában köszöntik a városvezetők a pedagógusokat. A városi díjak, így a Polgármesteri Elismerő Oklevelek és a „Kazincbarcika Város Közneveléséért” kitüntető díj, amint lehetőség van rá, átadásra kerülnek.

Finisben a játszótéri fejlesztések Kazincbarcikán

Dátum: 2020. jún 06. 11:00

Hamarosan átadásra kerül a völgyparki Nautilus, és a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszda. A Fő téri kalandvárat és az Eötvös téri hajót már birtokba is vették a gyerekek.

Mini ballagásokat tartanak a Szaléziban

Dátum: 2020. jún 06. 10:00

Rendhagyó módon pótolják be az elmaradt ballagást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban. Az iskolában vannak olyan tantárgyak, amikből szóbelizni kell a diákoknak, így az adott napokon a bizonyítványok átvétele után a végzős osztályok külön-külön napokra bontva mini ballagást tartanak a Szaléziben.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk