https://kolorline.hu/Gázmotort cseréltek

Gázmotort cseréltek

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kicserélték a városi fűtőmű három gázmotorja közül a legtöbb üzemórát futott berendezést. A több mint 100 millió forintos beruházásnak óriási szerepe van az üzembiztonság szempontjából, hiszen ezek a berendezések látják el a melegvízszolgáltatást, illetve a téli időszakban a fűtést Kazincbarcika távhős lakásaiban.

Óriásdaruval emelték be a Dániából érkezett gázmotort az Alteo Csoport által üzemletetett városi fűtőmű csarnokába. A régi gázmotor hosszú távú üzemeltetése és felújítása már nem lett volna gazdaságos, ezért döntött úgy a cégcsoport vezetése, hogy egy kevés üzemórát futott és rendkívül jó állapotban lévő gázmotort vásárol. A cég üzletpolitikájában nagy szerepet játszik a barcikai fogyasztók elégedettsége, így nem volt kérdés az, hogy az önerőből finanszírozott gázmotort megvásárolja és üzembe helyezze. A beruházásnak köszönhetően nagyban nő az üzembiztonság és az állandó rendelkezésre állás. A tesztüzem után július végén már teljes kapacitással termeli majd az újonnan beszerzett gázmotor a hőt, ami a melegvíz biztosításához és a téli fűtéshez nélkülözhetetlen – tette hozzá Bóta Márton karbantartási vezető.fűtőmű

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk