https://kolorline.hu/Tetten ért színesfémtolvaj

Tetten ért színesfémtolvaj

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt hétvégén is bőven akadt dolguk a helyi rendészet munkatársainak. Az esetek között körözött személy letartóztatása és színesfémtolvaj tettenérése is szerepelt.

Rendőrségi bejelentés és segítségkérés alapján színesfémtolvajt fogtak a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai július 7-én, vasárnap a késői órákban. Kazincbarcikán, a volt Jókai középiskola mellett található hulladékudvar területére hatolt be az elkövető, aki több kiló színesfémet gyűjtött össze a helyszínen. A kazincbarcikai rendészek gyors intézkedésének köszönhetően a kerítésen éppen átugró és menekülni próbáló tolvajt elfogták, majd további intézkedésre átadták a rendőrség munkatársainak.

Ugyancsak a helyi rendészek egy körözött személyt is elfogtak Kazincbarcikán a Mátyás Király út 75. szám előtt. A körözési listában szereplő férfit a rendészek felismerték, majd igazoltatták. A rendőrségi adatok lekérése után megerősítést nyert az a tény, hogy az illető ellen érvényes körözés van kiadva. A gyors és hatékony ellenőrzés és letartóztatás után a körözött férfit a rendőrségnek adták át az önkormányzati rendészek, további intézkedésre.

További híreink

Új helyszínen a Fitt Barcika jövő heti órái

Dátum: 2020. júl 09. 18:07

Nagy Lívia, Sütő Ágnes és Sepsi Klaudia jövő hét kedden és csütörtökön a Mezey István Művészeti Központban várja Önöket.

Az önkormányzat új laptopokkal segíti a helyi védőnői szolgálat munkáját

Dátum: 2020. júl 09. 17:22

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében Szitka Péter polgármester négy darab laptopot és laptoptáskát adott át a kazincbarcikai területi védőnői szolgálat munkatársainak július 9-én.

Hamarosan elkészülnek az új teniszpályák Kazincbarcikán

Dátum: 2020. júl 09. 12:01

Jó ütemben halad a négy darab salakos teniszpálya építése Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. A tervek szerint akár a hónap végére be is fejeződhetnek a munkálatok.

Kamerákkal védik a hulladékudvar területét

Dátum: 2020. júl 09. 11:55

A Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai nemrégiben sikeres akciójuknak köszönhetően elkaptak egy személyt, aki a Múcsonyi úti hulladékudvarból feltehetően színesfémet akart eltulajdonítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk