https://kolorline.hu/Tetten ért színesfémtolvaj

Tetten ért színesfémtolvaj

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt hétvégén is bőven akadt dolguk a helyi rendészet munkatársainak. Az esetek között körözött személy letartóztatása és színesfémtolvaj tettenérése is szerepelt.

Rendőrségi bejelentés és segítségkérés alapján színesfémtolvajt fogtak a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai július 7-én, vasárnap a késői órákban. Kazincbarcikán, a volt Jókai középiskola mellett található hulladékudvar területére hatolt be az elkövető, aki több kiló színesfémet gyűjtött össze a helyszínen. A kazincbarcikai rendészek gyors intézkedésének köszönhetően a kerítésen éppen átugró és menekülni próbáló tolvajt elfogták, majd további intézkedésre átadták a rendőrség munkatársainak.

Ugyancsak a helyi rendészek egy körözött személyt is elfogtak Kazincbarcikán a Mátyás Király út 75. szám előtt. A körözési listában szereplő férfit a rendészek felismerték, majd igazoltatták. A rendőrségi adatok lekérése után megerősítést nyert az a tény, hogy az illető ellen érvényes körözés van kiadva. A gyors és hatékony ellenőrzés és letartóztatás után a körözött férfit a rendőrségnek adták át az önkormányzati rendészek, további intézkedésre.

További híreink

Hamarosan érkezik az ikonikus oroszlánszobor

Dátum: 2019. szept 22. 09:00

A védelmező oroszlánt szimbolizáló alkotás ezúttal is a nemzetközileg is elismert Szőke Gábor Miklós szobrászművész tervei alapján készül majd el. A 2 méter széles, 6 méter hosszú, valamint 5 és fél méter magas alkotását a Kolorcity Kazincbarcika arculat színeivel harmonizáló, egyedileg fényezett, gyöngyszórt, lézer-vágott rozsdamentes acéllemezekből épül majd fel.

Elmarad a ma esti tűzijáték

Dátum: 2019. szept 21. 12:55

A ma esti tűzijáték telepítése során a biztonságtechnikai zónán belül, egy vélhetően gyárihibás töltet még a dobozában aktiválódott.

Megújul a kazincbarcikai térfigyelő rendszer

Dátum: 2019. szept 21. 08:00

A 21. század követelményeinek megfelelő, modern térfigyelő rendszert telepít Kazincbarcika Város Önkormányzata a város főbb csomópontjain, melynek tervezése már befejeződött, jelenleg az engedélyeztetése zajlik.

Színes ovi a színes városban

Dátum: 2019. szept 20. 13:52

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 19-én a megújult Napsugár Tagóvodát. A jeles alkalom kapcsán Szitka Péter polgármester, Pétervári György, a választókerület önkormányzati képviselője és Horváthné Geleta Mária, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák vezetője vágták át a nemzeti színű szalagot.

Programajánló

"A színes ősz" című kiállítás megnyitója

Kazincbarcika

Idősek hónapja Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Kovács Kati koncert

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk