https://kolorline.hu/Tetten ért színesfémtolvaj

Tetten ért színesfémtolvaj

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt hétvégén is bőven akadt dolguk a helyi rendészet munkatársainak. Az esetek között körözött személy letartóztatása és színesfémtolvaj tettenérése is szerepelt.

Rendőrségi bejelentés és segítségkérés alapján színesfémtolvajt fogtak a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai július 7-én, vasárnap a késői órákban. Kazincbarcikán, a volt Jókai középiskola mellett található hulladékudvar területére hatolt be az elkövető, aki több kiló színesfémet gyűjtött össze a helyszínen. A kazincbarcikai rendészek gyors intézkedésének köszönhetően a kerítésen éppen átugró és menekülni próbáló tolvajt elfogták, majd további intézkedésre átadták a rendőrség munkatársainak.

Ugyancsak a helyi rendészek egy körözött személyt is elfogtak Kazincbarcikán a Mátyás Király út 75. szám előtt. A körözési listában szereplő férfit a rendészek felismerték, majd igazoltatták. A rendőrségi adatok lekérése után megerősítést nyert az a tény, hogy az illető ellen érvényes körözés van kiadva. A gyors és hatékony ellenőrzés és letartóztatás után a körözött férfit a rendőrségnek adták át az önkormányzati rendészek, további intézkedésre.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk